Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az összes ismerősöm követését...

Az összes ismerősöm követését letiltottam Facebookon, helyette oldalak, csoportok bejegyzéseit nézegetem amik érdekelnek, ez gáz?

Figyelt kérdés

2016. nov. 17. 21:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10esnek igaza van. Dehogy vagy gaz, sztem forditva. Ugyanezt csinalom mar miota, egy ismerosomet sem kovetem, ha veletlen felbukkan egy aki lemaradt a kovetesletiltasrol, azonnal leszedem a kovetest... ha annyira erdekel majd rakeresek.. csak magazinokat kovetek, amerikai hircsatornakat, tudomanyos es divatmagazinokat. Ennyi. Ez annyira lejart lemez mar h feltesszuk a fbra hogy milyen hanyadek kajat sutottunk mar megint mintha mas ember nem szokott volna vacsorazni... szal nem tudom. Engem sem erdekelnek. Ha valakit erdekelnek masok, akkor instan koveti. Fboz csak chatelesre hadhbalom meg ezeknek a magazinoknak a gyujtohelye szamomra
2017. márc. 27. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!