Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek miatt vele maradjak?
Figyelt kérdés
Csakis olyan nők,férfiak irjanak,akiket a saját párjuk taszitott bele egy megcsalásba,gondolok olyan dolgokra ahol a férj,feleség teljesen kizárta az életéből,nem törödött vele stb. Történet röviden: 10 év házasság ,1 kisgyerek(5 éves) ...uj kapcsolat szeretővel.ahol a szeretö sokkal többet akar(közös élet,jövö) Érrdemese a gyermek miatt együtt maradni? Vagy tovább álni ahol boldog lehetnél? Kioktato emberek véleményére nem vagyok kiváncsi! Én tudom mit miért tettettem.és azoknak jo akiknek nemkel ilyen életet élniük. Köszönöm2018. jan. 31. 15:00
21/33 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis elválsz. Két családtagom is így gondolkodott sokáig, hogy a gyerekek miatt jó lenne. Az egyik 10 évig élt így, de megbánta, hogy nem vált el előbb.
22/33 A kérdező kommentje:
Férjemnek 3 éve van szeretője amiről tudok.de azt nehéz megbocsátani hogy édesanyám elvesztése alatt nemvolt meletem .idáig mindent megbocsátottam de ezt nehéz.és igen ő kényszeritett bele hogy máshol keressem a vigaszomat mert nemvolt meletem az a másik meg igen.a szeretőjét meg elnéztem évekig és csak azért mert a gyerekemet néztem,nézem
2018. jan. 31. 18:39
23/33 anonim válasza:
Egy kifogásokat kereső utolsó útszéli vagy. Csak hogy tudd. A gyerekednek jobb lenne, ha az apja mellett maradna.
24/33 anonim válasza:
Ha igaz, amit ír, nem az ő hibája! Nehogy már még ő legyen a hibás.
25/33 A kérdező kommentje:
Nincs okom hazudni..sajnos igy élünk
2018. jan. 31. 19:56
26/33 anonim válasza:
#24 meg olvasson, mielőtt megszólal...
27/33 A kérdező kommentje:
Mégha elis hagyna annyi férfi rohangál az utcán.!!!!!!!! Hatalmas veszteségem nem fog adodni hidd el!
2018. jan. 31. 20:16
28/33 A kérdező kommentje:
Elég érthetően leirtam a történetem ! Nem leoltást kértem nemis eggyüt érzést hanem azt,hogy aki volt ilyen helyzetben vagy hasolnoban az mit tette.szüzek,hibátlanok,papok,apácák,minta családok legyenek kedvesek átlapozni a kérdést!
2018. jan. 31. 20:20
29/33 A kérdező kommentje:
27 évesen rájöttem hogy ez igy nem mehet tovább.És ezt annak az embernek köszönhetem aki felnyitotta a szemem.Mégha elis mulna a “szerelem” akoris továb lépek.köszönöm az értelmes válaszokat
2018. jan. 31. 21:09
30/33 anonim válasza:
22 évesen 10 év házasság? Nincs több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!