Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek miatt vele maradjak?
Ítélkezés nélkül kérdezem, hogy szerinted te "együtt vagy" a gyerek apjával, ha közben csalod?
És pontosan miért is hiszed, hogy neki jobb attól, ha olyan helyen maradsz, amit már nem bírsz elviselni?
Miért lenne jó a gyereknek egy olyan családban maradni, ahol apu és anyu nem szeretik egymást?
Sose fogom megérteni, hogy páran miért hiszik, hogy ezt a gyerek nem érzi...
Én gyerekként éreztem, hogy a szüleim nem szeretik egymást, és rettenetes volt, mindig azt vártam, hogy végre elválnak és boldogok lesznek mindketten.
"saját párjuk taszitott bele egy megcsalásba"
Óriási önámító hazugság. Ha megcsalod a párod, az azért van, mert te saját akaratból dugtál, nem pedig mert kényszerítettek. Sosem indok az, amire te hivatkozol. Ha rossz a házasságod, válni kell, nem suttyó férgeskedni.
Nem hallgass senkire, csak a saját és a gyermeked boldogsága vezessen.
Mivel még kicsi, annyira nem viseli meg!
Üdv a klubban, én 8 éve boldogan élek a feleségemmel, aki 8 évvel ezelőtt a szeretőm volt.
Az okok hasonlóak, a gyerekeket én neveltem tovább, a páromnak is volt egy nevelt párja.
Így lett egy boldog nagy család :)
2000 km-re van, személyesen nem találkoztatok. Akkor hogy is néz ki ez a megcsalás? Szex chat, meg romantikus gifek küldözgetése? Komoly kapcsolat lehet.
Te pedig erre akarsz új életet építeni a gyerekeddel, akivel az ürge még egyszer se találkozott.
Egészen pontosan ebbe taszított bele a gyerek apja? Hogy csinálj magadból teljes hülyét valami arab herceggel? Külön kérte is? Vagy helyben nem találtál olyan palimadarat, aki bevállal gyerekkel?
Biztos tök jó lesz az 5 évesnek, ha kiderül, hogy az online romantika csak átverés volt, te meg mész az utcára.
"Csakis olyan nők,férfiak irjanak,akiket a saját párjuk taszitott bele egy megcsalásba,gondolok olyan dolgokra ahol a férj,feleség teljesen kizárta az életéből,nem törödött vele stb." Ez a rész pipa.
A 10 év szintén stimmel. Gyerek 3 és fél éves volt akkor.
Szeretőnek nem nevezném, ami volt, egy pasival lefeküdtem 3x, meg 2 másikkal 1-1 alkalommal. (1 hónap lefogása alatt.)
Előtte már szarakodott a kapcsolat, de ami ezeket kiváltotta az utolsó hetekben:
-Beszélgetések pattintása (kifogás mindig volt, most épp miért nem alkalmas, közben volt, hogy elment fürdeni, 1 órát ült a kádban, és a kolleganőjével trécselt.)
-Féltékenység a barátnőmre, hogy vele csalom, biztos egymás p¡náját nyaltuk, míg ő dolgozott.
-Leszerveztem anyámhoz a gyereket 7végére, hogy kettesben legyünk. Ő áthívta a haverokat, hogy iszogassunk...
-Ha 1 hónapon belül nem találok munkát, lehet elköltözni (előtte járt le a gyesem, és pályakezdő voltam.)
-Olyan másfél hét szexkihagyás után közeledtem, reakció: "Ne várd már, hogy 12 óra munka után még meg is ba$$zalak..."
Igazából ez a mondat volt, ami után úgy voltam, hogy akkor majd lesz, aki igen...
(Nem konkrétan a szex hiányzott, inkább csak, hogy valaki figyeljen rám, a közelség...)
Tudom, nem így kellett volna, csak simán otthagyni, de ez így alakult. A legvégén megismertem valakit, vele nem feküdtem le, csak "összejöttünk", és akkor elköltöztem anyámhoz a gyerekkel. (Persze az exnek színt vallottam, elmondtam, hogy megcsaltam, stb.) Az új pasival én nem terveztem az elején semmit, ő lehazudta a csillagokat is az égről, aminek persze aztán bedőltem, mivel pont azt hallottam, ami akkor kurwára hiányzott, belecsúsztam a szarból a még szarabba, de szerencsére nem tartott sokáig.
Exem többször akarta visszacsinálni a kapcsolatunkat, én kevésbé, de mikor elérte, hogy akarjam, ő táncolt mindig vissza. A teljes lezárás, elszakadás a szakítást követő 2 és fél év múlva sikerült. Ezalatt voltak kapcsolataim, neki is, de folyton beleköpködött a levesembe, emiatt én is az övébe.
Akkor jött össze a jelenlegi feleségével.
Először szarul esett, mert előtte összejártunk, de egyben megkönnyebbültem, hogy innentől nem avatkozik a kapcsolataimba, a dolgaimba.
1 hónappal később ismertem meg a párom, most jön a 2. közös baba.
Most elnézve az exem, nagyon különbözünk, abszolút nem passzoltunk. Ha akkor nem így alakul, sem hiszem, hogy sokáig húzzuk.
Bocs, hogy hosszú lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!