Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek együtt maradjak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek együtt maradjak vele?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki 24 éves. Én 20 éves lány vagyok. Kicsit több, mint 1 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást.

Minden nap kedveskedünk egymásnak valamivel, én nagyon sokszor sütünk-főzünk közösen, de magamtól is szoktam neki finomságokat készíteni, és ő is nekem.

Nagyon hasonló az ízlésünk, például a berendezést is mi választottuk ki közösen a házrészbe, ahol együtt vagyunk(minden fekete, szürke és fehér lett egyébként, bőr, fa és fém).

Nagyon szeretem a vicceit, ő pedig a történeteimet, és mindent meg tudok vele beszélni. Együtt jártunk a nyáron terembe is, most pedig januártól ismét közös edzéseket tervezünk(most külön edzek tőle). Abban is segített nekem, hogy milyen módon csináljam a gyakorlatokat, és azt mondta, szeretne velem futni, úgyhogy ha kicsit jobb idő lesz, elviszem magammal :)

Nagyon szeretek vele együtt lenni, minden módon, és úgy gondolom, hogy nagyon nyitott mindenre a szex terén is, aminek örülök. Vannak dolgok, amiket vele csináltam először, és e miatt is hihetetlenül boldog vagyok.

Nagyon tetszik külsőre is, teljesen az esetem, nem változtatnék rajta semmit.

Most a nagymamájánál lakunk(persze fizetünk érte rendesen), de szeretnénk hamarosan elköltözni, saját házat venni. Azt beszéltük meg, hogy az után fog eljegyezni, és akkor is házasodunk össze, ha külön költöztünk. Kisbabát is csak akkor szeretnénk, ha már mindent meg tudunk adni neki.

Igazából az az egy gondom van ezzel az egésszel, hogy nem érzem magamat felnőtt nőnek. Mármint, ő 4 évvel idősebb nálam, mikor én 17-19 voltam, akkor nagyon szomorú éveim voltak, neki pedig az volt a "buli korszaka". Nekem kimaradtak ezek a dolgok, és úgy érzem, hogy talán már sosem pótolhatom be. Mikor beszéltem neki olyan dolgokról, amiket régen csinált, azt mondta, hogy ő már nem vágyik ezekre. Én viszont úgy érzem, lemaradtam róla. Ha hozzá megyek feleségül, örökre el kell ezeket felejtenem, hiszen egy szülőnek az a feladata, hogy gondoskodjon a gyermekéről. Én ezt nagyon komolyan venném, azt tudom magamról. Nem szeretném őt soha elhanyagolni, semmilyen értelemben,és azokat az elmaradt dolgokat is csak vele szeretném megcsinálni, senki mással.

Kicsit az van bennem, hogy míg én tanulok és dolgozok, és ő is dolgozik, addig túlságosan felnőtté kell majd válnom, de igazán sosem leszek az, mert ez a sok dolog kimaradt, és így nem tudok túljutni ezen a koron, amiben most érzem magamat.

Mindenki elvár tőlem valamit, persze egészen más dolgokat, és közben elfogynak az éveim, és nagyon öreg leszek, és akkor már túl késő lesz. Nagyon utálom, hogy külsőre gyereknek néznek, ha venni akarok valami olyat, de ha valakivel találkozok, az rögtön felnőttként kezel és rám is hajt. Undorodom ettől az egésztől.

A párom meg féltékeny, mert ... és itt egy nagy kérdőjel van, ugyanis sosem adtam ilyesmire okot, még gondolatban sem. Ahjjj már! Most akkor mi vagyok? Felnőtt vagy sem? Mert minden szituációban másképp kezelnek, de ez így nagyon bonyolult.

Ilyenkor mi a teendő? El kell fogadni, hogy felnőtt az ember törvényileg, és a szerint cselekedni, vagy azt játszani, hogy még 17, egy nappal se több?

Ha a felesége leszek, együtt lakok vele stb, akkor felnőtt leszek. Ha meg elhagyom, gyerek maradok, nem?

2017. dec. 7. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor ne! Tudom, azt hiszed, hogy szereted. Valójában azonban nincs viszonyítási alapod, így azt sem tudhatod, micsoda irdatlan mélységei vannak a szerelemnek. Ha vele maradsz, sohasem fogod megismerni ezeket. Ha továbblépsz, akkor sem biztos, de legalább esélyed lesz rá.
2017. dec. 7. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

20 évesen még hova eljegyeztetni magadat? Ha már ilyeneken kattogsz, szerintem veszett fejsze nyele ez a kapcsolat. Jobb lenne, ha szakítanátok (ritkán tanácsolok ilyesmit) és kipróbálnád kicsit, hogy milyen egyedül is lenni, aztán majd idővel úgyis jön valaki, vagy nem. Vagy a palid vissza, ha tényleg van karmikus kötelék köztetek. A lényeg, hogy még elég gyerekesnek tűnsz a kérdésed alapján, bár van benned egy komoly oldal, felnőtt én, viszont nem kell még erőltetni ennek a tökéletesítését. Nem muszáj rögtön felnőni, ha nem érzed rá magad késznek.

UI: Én is mennék futni veled! Néha unalmas egyedül.

2017. dec. 7. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
És miért nem tudsz bulizni, eljárni nélküle szórakozni amíg ezek nem történnek meg ... ? Talán tiltja a párod vagy mi? Vagy most neked tulajdonképpen az a bajod, hogy nem b#szathatod szét magad minden este más férfival?
2017. dec. 7. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:

#3 Nem tudom honnan vetted azt az ötletet,amit írtál az utolsó mondatodban. Az alatt,hogy nem próbáltam ki dolgokat, egészen másra gondoltam,de azt hittem,ez átjön...

És a másik kérdésedre válaszolva,nem nézi jó szemmel,ha egyedül akarok menni. De én egyébként is,ahogy írtam, vele szeretnék menni.

2017. dec. 7. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlgondolod ezt az egészet. Nem áll meg az élet attól hogy van egy párkapcsolatod. 20 éves vagy, nem kell még sietni házassággal, gyermekvállalással, egyenlőre élvezd az életet, tedd meg amiket meg szeretnél, beszélj a barátoddal mire vágysz (egy kapcsolat része az is, hogy ezeket megbeszélik, nem magukban rínak, hogy ez is de jó lenne), aztán csináld, vagy vele, vagy a barátaiddal vagy akarmi. Nem mások elvárásainak kell megfelelni. Élj úgy, és csináld úgy ahogy neked jó, ahogy te jól érzed magad. Ki nem tojja le más mit gondol? Kiknek akarsz megfelelni?

Az viszont, hogy a barátod ok nélkül féltékenykedik, nagyon nem jó jel, az ilyenekkel nagyon vigyázni kell, mert egyszer csak azon kapod magad, hogy már a sarki közértbe se mehetsh be ha férfi az árus, teljesen elszigetelődsz a barátaidtól, családodtól, a külvilágtól. Úgyhogy ha nagyon féltékenykedős, semmi esetre sem terveznék vele komolyabbat.

2017. dec. 8. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

20 éves vagy, jobb, ha elhagyod, és élitek az életeteket. Te NEM őt keresed, vagyis lehet, de elég szomorú, hogy neked fontosabb a bulika, meg hogy ez-az megcsókoljon, megdugjon (nem mondod ki nyíltan, de egyértelmű), mint a párod, akivel passzoltok.

Akkor szakíts, "éld ki" magad - hidd el, minden farok ugyanolyan egy idő után, meg a 30. buli sem másabb, max. mások vannak ott -, aztán verd a fejed a falba, ha nem találsz legalább olyan jót.

2017. dec. 8. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Ne viccelj màr egy baromi jó kapcsolatod van. Sok ember örülne ha ilyen kapcsolata lenne. Ne hogy elhagyd azért mert nem szórakoztál..ott van ő neked. Menjetek együtt, ha ennyire zavar akkor beszéljétek meg de hülye lennél ha elhagynád. Minden rendbe jön majd nem kell attól félni hogy felnőtté válsz-e.
2018. febr. 4. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!