Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradjak vele, ha ilyen idegbeteg?
A barátom 20 éves, én 19. A nővéréék is velük laknak, és a 4 éves unokahúga folyton piszkálja, ütögeti meg ilyenek. Ő nála meg gyakran elszakad a cérna, és olyanokat ordít neki, hogy inkább le se írom. Bántani nem nagyon szokja, max annyira mint az anyja is. Tényleg szörnyen rossz gyerek, engem is volt már, hogy kikészített, de engem mégse húzott fel annyira, csak megfogtam és kiraktam a szobából.
Ő az első szerelmem és nem futnak utánam a fiúk, mert elég magamba fordulós vagyok. Neki se volt még barátnője, és ő se egy könnyen ismerkedős személy, és éppen ezért nagyon megbecsül és szeret, és 100%-ban megbízok benne, hogy nem hagyna el, meg nem csalna meg, meg ilyenek.
De ezzel nem tudom mit csináljak. Amúgy se szereri a gyerekeket, bár azt mondja, majd egyszer azért szeretne...
Szerintetek?
"Ő az első szerelmem és nem futnak utánam a fiúk, mert elég magamba fordulós vagyok."
Te nem vagy szerelmes, egyszerűen ő volt kéznél. A rajongása és a törődése miatt, úgy gondolod, hogy szerelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!