Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rendszeresen dührohamot kap otthon, idegbeteg. Mit tegyek?
Màr remegek h mi lesz amibe beleköt,ha hazajön.Ha nem tud semmibe kikezdi a gyereket.
Van ugy h ok nélkül ordibàl,cirkuszol otthon.
A munkàba vidàman megy,de otthon olyan mint a savanyúuborka.Ha vmit csinàlni kell nem tudja anélkül,h ne morogna,ne lenne idegbeteg.ha szabadsàgon van is csak veszekedünk.
Ugy veszem észre,h jobban érzi magàt a munkahelyen mint otthon..lehet,h egy harmadik személy az oka..megjelent vmi nőcske..a kapcsolatunk mindig boldog és kiegyensúlyozott volt,2 éve élünk együtt az utóbbi fél évben nagyon sokat romlott.
Nem is beszélgetünk,sokszor van,h elvonul telefontnyomkodni..el is hanyagol..és ràadàsul sokszor úgy viselkedik mintha nem lenne normàlis
Apám ugyan ez,csak ő nem pötyög a telefonján... nem tudom mi lehet,de jó lenne tudni,mert az agyamra megy.
Ha egy mód van tapasztalatból mondom,hogy óvd meg a gyereked ettől a szörnytől.Jobban járna,ha egyedül nevelnéd fel.
Sajnos őt már nem tarthatod csap alá, hogy nyugodjon le.
Nőcske lesz az.
Nem közös a gyerek.
De nem is értem mikor szedhetett fel vkit,amikor soha nem jár sehova,csak dolgozni
Az is lehet hogy rengeteg munkája van, vagy stresszesek a mindennapjai, amit sajnos hazavisz.
Vagy, tényleg van valakije.
Valahogy meg kellene beszélnetek, bökje már ki hogy mi a baja!
Ez így hosszútávon nem megy.
Mi több mint egy évig éltük így az életünket, hogy a párom örökké stresszes volt, minden szarért haragudott, látszott hogy nagyon útjában vagyok. De megbeszélni nem akarta, ha kérdeztem mit tehetnék kettőnkért, azt is hárította. Szóval javítani már nem lehetett, de a mindennapok borzalmasak voltak.
De nemrég úgy döntöttem, hogy ezt nem csinálom tovább és elköltöztem. Szerencsére azért utána értelmesen meg tudtunk beszélni dolgokat, nincs anyázás.
Eléggé stresszeltem az egyedüllét gondolatától, de így utólag, sokkal jobb így, egyedül, mint abban a mindennapos feszültségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!