Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki lennél akadva, ha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lennél akadva, ha a barátnőd sokat költene magára, de nem látszana rajta?

Figyelt kérdés

Tehát így havi szinten 60-100 ezret, ilyen sampon, olyan balzsam, ilyen olaj, olyan krém, közben meg a haja szépen szólva is csak átlagos (vékonyszálú, be se szokta állítani reggel), ugyanígy mindenféle arckrémek, testkrémek, szóval egy halom kacat, látszata meg semmi.

Ruha ugyanígy. Ez is új, az is új, normálisan felöltözni meg egyszer se.

Szóval, elkölt egy csomó pénzt, de rosszabbul néz ki, mint az átlag.

Mert azért 100 ezerből havonta nyilván ki lehetne nézni így is:

[link]

[link]

és nem így:

[link]

(a kép természetesen csak illusztráció)

2018. jan. 28. 21:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%

19: "Az első két képen a csajoknak kb. 60 ezer csak az alapozó."

Egy EL alapozó 11 e körül van, a sima Double Wear. Nem kell a vetítés. Én is azt használok, sőt márkás sminkeket, mert a drogériás sz..rok tönkretették az arcomat. És attól mert ezeket használom nem vagyok instacica, csak egy átlagos nő, aki jól érzi magát a drágább sminkektől.

Kérdező, neked nem való a barátnőd. Ha szeretnéd, akkor nem írnál róla ilyeneket.

2018. jan. 29. 12:02
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem elszomorít,hogy valaki képes így beszélnie a barátnőjéről.

Szegény lány ennél jobbat érdemelne.

Te hogy nézel ki egyébként? Az 1. és 2. képen lévő lánynál lenne esélyed szerinteed?Vagy csak akkor, ha fizetős néniről van szó?:)

Nem akarok gonosz lenni, de általában mindig azoknak vannak baromi nagy elvárásaik, akik nem egy nagy adoniszok és szóba sem állna velük olyan lány, akire verik az 5 centis cerkát a gép előtt.

Női szemmel egyébként sokkal szebb a 3. lány. Nekem nem jön be, hogy minden lány egyformára szolizza, sminkeli magát,mindenki a Karadishian családra akar hasonlítani, szájfeltöltés,műtétek stb..

A természetes sokkal szebb.:)Ha igényes magára a barátnőd,már pedig a leírtak alapján az, akkor nem értem mi a gondod.

2018. jan. 29. 18:49
 23/23 anonim ***** válasza:
A felso ketto mu, szempilla, szemoldok,stb kizart hogy havi 100 eleg legyen,ja es ez ketto nem a sajat penzet fogja elkolteni :D havonta mert, ha nem k annyit nem keres. Ha jol keresel es aldozol a nodre, akkor megkerdojelezheted csendben, alazatosan mit csinal a penzel, egyebkent orulj ha egyaltalan letezik az a no aki veled van.
2018. jan. 30. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!