Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lennél akadva, ha a barátnőd sokat költene magára, de nem látszana rajta?
Tehát így havi szinten 60-100 ezret, ilyen sampon, olyan balzsam, ilyen olaj, olyan krém, közben meg a haja szépen szólva is csak átlagos (vékonyszálú, be se szokta állítani reggel), ugyanígy mindenféle arckrémek, testkrémek, szóval egy halom kacat, látszata meg semmi.
Ruha ugyanígy. Ez is új, az is új, normálisan felöltözni meg egyszer se.
Szóval, elkölt egy csomó pénzt, de rosszabbul néz ki, mint az átlag.
Mert azért 100 ezerből havonta nyilván ki lehetne nézni így is:
és nem így:
(a kép természetesen csak illusztráció)
Azért az utolsó csaj sem csúnya, csak a ruháira nem kell 100k. Szerintem itt a kérdés inkább az, hogy 100k nélkül rosszabbul vagy ugyan úgy néne ki, mint most.
31/f
Egy regeneráló hiarulon savas arclapáttal adnám ki feszesítő útját a sejtszinten energetizáló semmibe!
Felesleges piperkőcség és márkab*ziság a semmire.
(Off: az utolsó képen a csaj nagyon cuki és szép, de azt hiszem értem mire gondolsz)
Mért lennék kiakadva? Arra költi a pénzét amire akarja, ő kereste meg nem én.
Mellesleg az utolsó képen levő csaj klasszisokkal jobb mint a két előző, és a ruhája is jobban tetszik. Teljesen természetes szépség.
Ha egy férfinak joga van a saját pénzéből 100 ezreket költeni a hobbijára akkor egy nőnek is joga van ehhez. (férfi vagyok)
Kérjen tanácsot stylisttól, ha nincs ízlése. Neten van egy csomó, még a háda turkálónál is lehet ilyet nyerni.
Bár a leírásból az az érzésem, hogy te egyszerűen egy kihívóbb külsejű nőre vágysz, és ennek a pénzhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!