Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki lennél akadva, ha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lennél akadva, ha a barátnőd sokat költene magára, de nem látszana rajta?

Figyelt kérdés

Tehát így havi szinten 60-100 ezret, ilyen sampon, olyan balzsam, ilyen olaj, olyan krém, közben meg a haja szépen szólva is csak átlagos (vékonyszálú, be se szokta állítani reggel), ugyanígy mindenféle arckrémek, testkrémek, szóval egy halom kacat, látszata meg semmi.

Ruha ugyanígy. Ez is új, az is új, normálisan felöltözni meg egyszer se.

Szóval, elkölt egy csomó pénzt, de rosszabbul néz ki, mint az átlag.

Mert azért 100 ezerből havonta nyilván ki lehetne nézni így is:

[link]

[link]

és nem így:

[link]

(a kép természetesen csak illusztráció)

2018. jan. 28. 21:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, kinek a pénzét költi.

De alapvetően nem, nem zavarna.

2018. jan. 28. 22:23
 12/23 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint ha egy F astrára költenél egy ferrarira valót:D Jobb lesz persze ,de attól függetlenül nem lesz belőle ferrari :D

22/F

2018. jan. 28. 22:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Saját pénzből költekezhet, az enyémből nem.
2018. jan. 28. 23:02
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
akkor is ki lennék akadva, ha "látszana" rajta, ugyan is tökre nem érdekel milyen a ruhája, és a divatcikkek a nem okos emberek lehúzására valók.
2018. jan. 28. 23:58
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha ronda az arca,plasztikai sebeszhez kell menni. 100 ezernel tobb lesz.

Ha rossz az alakja,sportolni kell. Nem draga. Illetve 1-2 szilikon testresz.

A hajtipusaval nem tudsz mit csinalni. Esetleg illesztethet emberi hajat . 2 havonta 80 000 huf kb.

Ha a ruhazati stilusa nem tetszik: a jo izlest nem lehet megvenni. Esetleg stylist segit rajta.

Szerintem eleve rosszul valasztottal bnot.

N

2018. jan. 29. 03:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem pénz kérdése, hanem stílusé. Ki lehet nézni kevés pénzből is úgy, mint az első kettő (bár én nem ajánlom, ritka unalmas és felszínes tucatlányoknak látszanak).
2018. jan. 29. 06:24
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Honnan tudod, hogy nem látszik?

Én se nézek ki ilyen luxusprostinak, de ha nem költöm magamra az x összeget, akkor borsónyi pattanások nőnek az arcomon, lusz dekornak meg megjelennek pirosas, hámló foltok. Guszta.

Azt meg tényleg nem értem, hogy miért baj, ha valakinek nem kikent-kifent ribizli stílusa van..... Ha arra vágysz, miért nem jöttél össze egy olyan lánnyal?

2018. jan. 29. 08:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha tipikus instaceleb barátnőt szeretnél,akkor miért nem hagyod ott csóri barátnőd, ahelyett,hogy idegenek előtt is cikized?

Egyébként megsúgom,hogy a tipik instaceleb kinézethez havi 100 k nem elég.

Egy műszempilla normál helyen kb 15 ezer havonta

Műköröm 8 ezer

Fodrász igényes helyen festéssel,vágással legalább 20 ezer

Szoli kb 4 ezer

Kondibérlet 7 ezer

Kozmetikusnál kezelések,szemöldökszedés,festés stb 10 ezer

És akkor még nem vett semmi ruhát, sminket. És azt sem kellene elfelejteni, hogy ezeknek a műnőknek legtöbbször az orruk plasztikázva van. Arra nem írok összeget, keress rá és ájuldozz nyugodtan.

Szájfeltöltés mondjuk évente 3x 80 ezer alkalmanként.

És akkor még nem beszéltünk cici műtétről és egyéb finomságokról, ami az ilyen lányoknál a kezdőszettbe tartozik. Ha pl kevés haja van,akkor nincs az a kozmetikum, ami megdúsítaná, max fodrásznál 100 ezerért raknak fel neki,hogy dúsabb legyen.

Semmi gond,ha ilyen nők tetszenek, de akkor miért vagy a barátnőddel?

Egyébként 60-100 ezer valóban soknak tűnik, de ha megteheti miért ne? Én is most várok egy nagyobb rendelést kozmetikumokból. Lehet nem látszik rajtam külsőre,hogy mennyit költök pl a hajamra. De nem érdekel,az a lényeg,hogy elégedett legyek vele, nekem tetszen.

2018. jan. 29. 09:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első két képen a csajoknak kb. 60 ezer csak az alapozó.

[link]

Ha szerinted egy arckrém drága, nézegess videókat, hogy egy profi sminkhez hányféle terméket használ egy ilyen instacica, és számold össze, mennyibe is kerül.

A természetes szépség se olcsó. Ez van. :)

Ha szerinted nem jó az ízlése, menj el vele vásárolni. Legfeljebb összevesztek.

2018. jan. 29. 09:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Neked az a bajod, hogy nem tetszik a barátnőd, - de akkor miért vagy vele?

Mond meg neki nyugodtan, hogy ronda, te ennél szebbet, mutatósabbat akarsz.

Amúgy értelmetlen ilyesmikre ennyit költeni, főleg egy ilyen pasi kedvéért.

2018. jan. 29. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!