Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogadnád ha a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnád ha a barátnőd elköltene 100 ezer Ft-t?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy te dolgozol, a barátnőd otthon van, 600 ezer körül keresel, és havi 100-at neki szoktál adni költőpénznek (ruha, cipő, kávézó, könyvek, amire szeretné), de ebben a hónapban már 15-én közölné, hogy sajnos elfogyott a "pénze".

Ha amugy nem egy cicababa, szóval nem szolis, műkörmös, póthajas, kondis típus, hanem sima normális külsejű lány.

2018. jan. 19. 14:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Elvileg neki adom, hogy költse amire szeretné. Ő elkölti arra, amire szeretné. Mit kéne ehhez szólnom? Eleve ezért adtam neki. :D
2018. jan. 19. 14:46
 2/34 anonim ***** válasza:
14%
Azert egy not 100ezer ft-os havidijjon ritkan kap az ember. Ha 200ert adja magat meg az is megerheti.
2018. jan. 19. 14:47
 3/34 anonim ***** válasza:
36%
Nem adnek neki tobbet. Igy is vastagos hulyenek vagy nezve.
2018. jan. 19. 14:48
 4/34 A kérdező kommentje:

1, Ha már hó közepén közölné, hogy nincs pénze.

Mivel elvileg elsejétől hó végéig kapja.

2018. jan. 19. 14:48
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Na bumm. Mire költötte? A páromnak pl.tönkrement a tab-ja, nem 2 fillér bele az akksi. De kell neki, mert azzal dolgozik és azzal tanul.
2018. jan. 19. 14:49
 6/34 anonim ***** válasza:
94%

Továbbra se értem, én ha valakinek adok pénzt, akkor rábízom, hogy ossza be ahogy akarja.

Most tegyük fel, hogy pl kinézett magának egy 100.000 forintos cipőt (tudom is én, mi tud ennyibe kerülni, csak egy példa :D ).

Nem tökmindegy, hogy ma veszi meg, vagy majd hó végén? A havi kiadása mindkét esetben pontosan 100.000 ft.

Miért lenne jobb, ha hó végéig kotlana a pénzen, és aztán akkor költené el?

Vagy költse el ahogy akarja, vagy nem kell neki adni, de ennek, hogy "adok pénzt aztán jól belekötök", ennek semmi értelme.

2018. jan. 19. 14:52
 7/34 anonim ***** válasza:
85%
huha ez csak penz
2018. jan. 19. 14:52
 8/34 anonim ***** válasza:
76%

Úgy érezném, hogy nem barátnőm van, hanem egy örökbe fogadott gyerekem, akit dugok is. Elég beteg.

Bár nekem a szüleim se mondták meg, hogy mire költhetem a zsebpénzem. Ha elfogyott így jártam. :D

2018. jan. 19. 14:54
 9/34 anonim ***** válasza:
16%

100 ezret fizetsz havonta es meg nem is ad magara? En kirugnam a helyedben.

Ha mar ennyit keresel,szedj mar ossze egy csinos cicababat. :D

Na meg van am olyan cicababa,aki dolgozik es nem veled tartatja el magat. :D Ahhoz meg mar neked is adnod kell magadra,ha ez eddig nem tortent meg. :D

N

2018. jan. 19. 14:55
 10/34 anonim ***** válasza:
97%

Ezt most nem értem. Megbeszéltétek, hogy te adsz neki havi 100000 forintot, ami arra költ, amire akar (ruha, cipő, kávézó, könyvek stb.). Gondolom, hogy akkor ez így mindkettőtöknek megfelel. Ő eszerint cselekedett és szólt, hogy el is költötte. Itt mi a probléma? Azért adtad neki, hogy elköltse, nem?

Ha arról van szó, hogy nem tudja beosztani a pénzét, minden hülyeségre elszórja és még utána azt várja, hogy adj neki pluszban, akkor az már más. Ebben ez az esetben ülj le vele beszélni, hogy ez nem így működik, ennyi pénz van és azt ossza be vagy esetlegesen tegye félre, ha valami nagyobb értékű dologra gyűjt. Szerintem ezt meg lehet beszélni.

2018. jan. 19. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!