Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogadnád ha a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnád ha a barátnőd elköltene 100 ezer Ft-t?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy te dolgozol, a barátnőd otthon van, 600 ezer körül keresel, és havi 100-at neki szoktál adni költőpénznek (ruha, cipő, kávézó, könyvek, amire szeretné), de ebben a hónapban már 15-én közölné, hogy sajnos elfogyott a "pénze".

Ha amugy nem egy cicababa, szóval nem szolis, műkörmös, póthajas, kondis típus, hanem sima normális külsejű lány.

2018. jan. 19. 14:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
Ha ez egyszeri eset akkor minek foglalkozol vele? Nekem is volt, mikor 2 hét alatt elköltöttem ennyit (igaz saját pénzből), mert éppen elfogyott mindenem meg nem volt egy normális ruhám sem. Én az a típus vagyok, aki inkább egyszerre megvesz mindent, mint hogy 2 naponta rohangáljon. Ha egyébként nem szórja a pénzt akkor én ebben az egyszeri esetben semmi kivetnivalót nem látok. 100ezer forint amúgy sem valami óriási pénz.
2018. jan. 19. 16:13
 22/34 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit vett belőle.
2018. jan. 19. 16:27
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

A legfelhasználóbb, neked nem azért nincs nőd, mert "nincs szükséged párkapcsolatra", hanem mert nem kellesz a kutyának sem. =D

Kérdező, a pénzt azért kapta a csaj, hogy elköltse. Elköltötte. Nem látom a problémát. Ha olyan nőt akartál volna, aki rendesen dolgozik és van némi önérzete meg egy kevés pénzügyi kultúrája, akkor olyannal jöttél volna össze. Innentől kezdve nincs helye a rinyának, te választottad. Ha nem tetszik szakíts.

2018. jan. 19. 16:32
 24/34 mikeXxX ***** válasza:
2018 van vazze inflácó infláció 😂 ! A tarifa innentől 200 lesz. ! Magyarország jobban teljesít 😂 !
2018. jan. 19. 16:56
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Megint összegyűlt a sok okos ember, akik képtelenek a kérdésre válaszolni. Mi közötök hozzá, hogy ők miért így oldják meg?!

Kérdező, ha az lenne a lényeg, hogy elköltötte, és jelzi hogy még kellene neki, akkor attól függne nálam, hogy mire kell neki. De amúgy meg, ossza be jobban.

2018. jan. 19. 17:06
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

13-as ahogy 23-as mondja nem azért nincs nõd mert nem akarsz hanem mert a kutyànak sem kell ilyen csóró fillér..szó pali,nyugi neked nem is lesz kapcsolatod,meg 15-ösnek se kell félnie ettõl,egyébb skillekkel is bajok lehetnek ott nem csak a pénzhiàny.

Ugye Balàzs?

Tuti 13-as õ.

2018. jan. 19. 17:17
 27/34 anonim ***** válasza:
50%

Lemaradt amúgy figyelj odaadtad neki szívvel örömmel ne szólj érte,mert az gàz.

Max ne adj neki csak kövi hónapban.

De örülj igényes a làny ennyi.

Hiànyzik az a 100e Ft neked?

Ha igen akkor nem kell adni de ha adtad akkor az ajàndék.

2018. jan. 19. 17:19
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
De most komolyan, gimis barátnőd van vagy mi? Mert egy felnőtt nőtől normális ember elvárja, hogy dolgozzon valamit (ha tanul, akkor ösztöndíj). Elképzelni nem tudom, hogy tartósan eltartsak bárkit egy párkapcsolatban (aki nem a terhes/nemrég szült, neadjisten súlyos beteg barátnőm/feleségem).
2018. jan. 19. 17:41
 29/34 anonim ***** válasza:

Olyan ismerős a kérdés.

Nem örülnék neki, eleve attól még, hogy ennyire sokat keresel, és ráadásul el is tartod nem hiszem, hogy szükséges lenne ennyire sok költőpénzt kapnia. Eleve nem is értékeli szerintem a pénz értékét, és a mögötte levő munkát, fáradtságot.

Ha olyan dolgokra költené ami mindkettőtöké lesz, tehát maradandó, akkor talán elnézhető lenne.

Mégis fura, hogy a mai világ kiszámíthatatlan, megszokja ezt az életszínvonalat, ha probléma lenne akkor mit tenne? Otthagyna Téged a bajban?

2018. jan. 19. 17:48
 30/34 anonim ***** válasza:
90%
Az a férfi, aki nőt tart el, az nem jószívűségből teszi, hanem így akarja magához láncolni a nőt. Fogadjunk, hogy kategóriákkal jobb nő, mint a kérdező, és ha nem lenne a havi 100 ezer, akkor a csaj nem vele lenne. Aki belemegy egy ilyen dologba, az ne mondja később, hogy kihasználták, hiszen szabad akaratából adott. A helyzetre a megoldás, hogy megmondod neki, hogy 2 hónapig sajnos nem tudsz adni. Aztán majd kiderül, hogy a barátnőd-e, vagy a prostid.
2018. jan. 19. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!