Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogadnád ha a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnád ha a barátnőd elköltene 100 ezer Ft-t?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy te dolgozol, a barátnőd otthon van, 600 ezer körül keresel, és havi 100-at neki szoktál adni költőpénznek (ruha, cipő, kávézó, könyvek, amire szeretné), de ebben a hónapban már 15-én közölné, hogy sajnos elfogyott a "pénze".

Ha amugy nem egy cicababa, szóval nem szolis, műkörmös, póthajas, kondis típus, hanem sima normális külsejű lány.

2018. jan. 19. 14:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
73%

Ha 600 rongyot keresnék, akkor nem lenne pofám 100-zal kibökni a szemét :D

Az más kérdés, hogy megkérdezném, ugyan mire ment el 100 rongy 15 nap alatt.

Mertha pl. fogászati-orvosi kezelésre, akkor inkább aggódnék, de ha valami szarságra szórta volna el, akkor így járt.

2018. jan. 19. 19:38
 32/34 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem méltányos vagy. Ha ennél többet szeretne, akkor teremtse elő. Senki sem akar egy élősködővel együtt lenni
2018. jan. 19. 20:52
 33/34 omba ***** válasza:
60%
Nem tudnék elfogadni egy nőt, akinek az a foglalkozása, hogy az én nőm.
2018. jan. 20. 15:11
 34/34 anonim ***** válasza:

Kár hogy nem sikerült leírnod sem azt hgy miért nem dolgozik, miért van otthon, sem azt hogy mire költötte el a pénzt.

Az előttem szólók mind arra asszociáltak, hogy egy eltartott nőről van szó aki minden ok nélkül van otthon, és bulikára meg cipőkre vert el két hét alatt százezer forintot.

Itt egy szituáció ami szintén belefér a kérdező által leírtakba, és biztos hogy más válaszokat váltott volna ki: A barátnő babával van otthon, vagy SNI-s kisgyerekkel, totálkáros lett a mobilja, leszakadt az öt éves cipőjének a talpa, begyulladt a bölcsességfoga, vagy valami hasonló nagy, váratlan, és egyszeri kiadása keletkezett, és ehhez kérne plusz segítséget.

Nem mondom hogy biztos a második eset áll fenn, lehet simán hogy az első. De ennyiből nem tudom hogy tud mindenki ilyen remekül véleményt alkotni.

2019. máj. 11. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!