Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit csináljak? Adjam ki az útját vagy ápolgassam a lelkét?
Van egy olyan érzésem, hogy amit igazából nem mert elmondani az az lehetett (ez a ciki-hegy csúcsa), hogy a másik nő akivel megcsalt volna volt olyan gerince, hogy visszautasítja, de nem csak szimplán, hanem kiosztotta elég rendesen, ahogy kell és most talán észbe kaphatott, hogy mit b*szott volna el. Én ilyesmire tudnék tippelni így első körben. (A hülye jóindulatom!)
Viszont ami aggasztó, hogy ezt egy tényleg barát-barátnőtől (akár a társaságotokban is privátban) is megkaphatta volna (fejmosásként) és az tisztább lett volna így veled szemben, mert ott nincs szó ugye szexuális vonzalomról és próbálkozásról. :(
Nehéz ügy! :(
Ez olyan megalázó, hogy én egy pillanatig sem tudnék tovább vele maradni. Az, hogy meg akart csalni, önmagában szakító ok, tök mindegy, hogy végül nem történt meg. Ha rajta múlott volna, akkor megcsalt volna.
Most azért teper, mert pofára esett, és jobb a biztosban maradni, még ha langyos f.os is...
Elmondta magától, na és? Ez a plussz pont? Nem akkora plussz, mint amekkora mínusz, amit csinált.
Értem én, hogy 10 év, 3 gyerek, de csak emiatt nem maradnék.
Igen, valóban egy lapos kapcsolat, de igazából ez már az elején is ilyen volt.
A szexet tekintve minden más jól működik közöttünk. Az meg a kapcsolatunk elején sem volt valami fényes. Eleinte hetente vagy havonta voltunk együtt, mostanra ez már lecsökkent évi 1-2 alkalomra. Mikor erről beszéltünk azt mondta, neki ez elég. Néha a kedvemért próbálkozott, de mindig érződött, hogy csak muszájból, ezért inkább ráhagytam.
Ő azt mondta, azért jött össze a hölggyel, mert jól esett neki, hogy még tetszik a nőknek. A munkahelyén ő a legidősebb 39 éves és rosszul viseli, hogy mindenki bácsiként tekint rá. Tény, hogy a legtöbb munkatársa 19-25 éves de nem hittem volna, hogy ez őt ennyire bántja.
Megverte eléggé a sors mondjuk. Nem kell ápolni, de még bosszút se kéne állnod, ha akarnál se, mert megtette a sors.
Hát ja marad a fixp1nádnál, de látom te is ilyen "jóvan ügyetlen, de lényeg, hogy baba lött" ember vagy. Szóval zsák a foltját. A fél$zar kapcsolattal beérők egymásra találtak.
"Van egy hölgy, akivel összejöttek"
Ezt hogy kell érteni? Aznap este ismerte meg, vagy már korábban volt "szexmentes-randizós viszony"?
Egyébként én átgondolnám (lehet nem dobnám ki), de a bizalmam így örökre elvesztené.
A lelkét semmiképp sem ápolnám.
25N
hét, kérdező!
neked nem egyszer hazudott, a buli/kontra csajozás kapcsán, hanem hetekig, hónapokig megvezetett, becsapott téged.
szerinted nem korábban indult a kapcsolata a másik nővel?
az már csak a dugás lett volna, de addig el is kellett jutni.
hetekig beszélgethetett, udvbarolhatott neki a gerinctelen, suttyó férjed.
és semmi önbecsülés és tartás nincs benned.
azért nyal most neked, mert ha nincs ló, jó a szamár is.
és te nagy szamár vagy, ha nem adod be a válókeresetet.
ha egyszer megpróbálta, meg fogja újra.
és ezt te még viccesnek találod???
komolyan, rólad is megvan a véleményem, semmi női méltóság, tartás nincs benned.
ápolgasd a lelkét, mert vagy olyan felmosórongy, akivel ezt is meg lehet csinálnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!