Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit csináljak? Adjam ki az útját vagy ápolgassam a lelkét?
Páros lábbal rúgnám ki :D
Ápolgassa a lelkét a hóhér :'D a pofátlanságnak is van határa...
Pont ez az, hogy nem tudom mit érzek.
Egyfelől még elhinni sem nagyon tudom, hogy ezt csinálta, ugyanakkor engem is többször elkapott a nevetés mikor elképzeltem őt akcióban. Itthon sem szokott jobb lenni, csak én nagyon szerelmes voltam belé és inkább úgy tettem mintha jól csinálná a dolgot, ő meg ezek szerint elhitte. Egy darabig próbáltam csiszolni a technikáján, aztán mikor kiderült, hogy legalább babánk lehet, már nem is igazán érdekelt a dolog. Ami igényem van, azt megoldom magamnak. Neki előttem 2 barátnője volt, akikkel le is feküdt, de egyik kapcsolat sem tartott sokáig, mert a csajok indok nélkül szakítottak.
Tudom, hogy meg kellene beszélnünk, de attól is tartok, hogy akkor nekem is színt kell vallanom és teljesen padlóra sem akarom küldeni. Vagy az is lehet, hogy most azért teper, mert már tudja?
Én eddig tényleg bíztam benne és szerintem, ha eddig mással lett volna és nem a haverjánál, akkor már előbb beégette volna magát. Én inkább attól tartok, hogy ezután mit vált ki belőle az eset. Lenyugszik vagy bizonyítani akar?
Ne haragudj, nem megbántani akarlak, de szánalmas a hozzáállásod ehhez az egészhez, meg a kapcsolatodhoz is.
Régóta együtt vagytok, ok, de lapos sz.r az egész, de nem baj, jó ez így, minek is foglalkozz ezzel. Aztán változik a párod viselkedése, de mindenre találsz kifogást, hogy miért is ne fordíts rá figyelmet. Egyszóval tojsz mindenbe bele, csak mert nem vagy féltékeny tipus.
Aztán bevallja, hogy meg akart csalni, és nem rajta múlt, hogy nem sikerült. Amire te csak annyit reagáltál, hogy ezt még meg kell emésztened. Hát gratulálok kérdező, te aztán marhára halvérű vagy. És akkor még te akarod pátyolgatni a lelki világát. Pff...
Az tényleg nem zavar, hogy csak azért pitizik most, nehogy a fix p.nci is elusszon? Mert te már csak az vagy, langyos, híg f.s kapcsolat, de legalább egy fix pont, ha rájön az üríthetnék. Az.is jobb mint a semmi, meg legalább gyt sem kell fizetni.
Üljetek le, beszélgessetek el egymással őszintén, ki mit érez, mit szeretne, hogy lehetne rendbe hozni, feldobni a kapcsolatotok, már ha azt akarjátok. Egy kapcsolatért dolgozni kell, hogy jól működjön. Ez, hogy csak élitek a szürke hétköznapokat, egyáltalán nem figyelve egymásra, az nem működik.
Oké, ez egy súlyos helyzet, de szerintem ne dobjátok ki azonnal a 10 éves kapcsolatot az ablakon. De nem is az a dolgod, hogy a lelkét ápolgasd.
Nincs más tanácsom, mint hogy beszéljetek róla. Ha csak kerülgetitek egymást, továbbra sem fogjátok tudni eldönteni, hogy mi legyen. Azért vagy összezavarodva, mert nem érted a helyzetet.
Beszéljétek meg, hogy mi vezetett ide, mit kellett volna másképp csinálni és mit lehetne tenni a továbbiakban. Keressetek valós, konkrét problémákat, amikre konkrét megoldásokat lehet találni. Ha tisztán látjátok, hogy mi a helyzet és mit kéne tenni a rendbehozásához, akkor egyértelművé fog válni, hogy képesek vagy hajlandóak vagytok-e fenntartani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!