Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm eljátssza, hogy terhes pedig már nagyon rég nem voltam vele. Elhagyjam vagy várjak még?
Kicsit megromlott az utóbbi időben a kapcsolatunk,nem voltam vele vagy 2-3 hónapja. Ez idő alatt csak petting volt köztünk. És azt akarja bemagyarázni nekem, hogy már régóta terhes. Pedig mindig volt havija. És most jut eszembe olyan, hogy állítólag óvszert adott kölcsön egy ismerősének, amit én vettem és amikor kellet volna nem volt. És állítólag a srác nála aludt a barátnőjével.
És még valami. Amikor velem volt mindig használtunk óvszert. Bár az is egyre ritkábban volt amikor együtt voltunk. Egyszer már volt ilyen amikor egy időre külön voltunk és akkor tartott tőle, hogy terhes lett mástól. Állítólag ruhán keresztül juthattak akkor rá.
Szerintem most már fel kell ocsúdjak a marha állapotból és szakítsak vele. Sajnos fenyeget, hogy öngyilkos lesz. Teljesen kikészít. Mit tegyek? Most már szinte utálom de félek is nehogy csináljon magával valamit.
először azt tudd meg, hogy terhes-e. ehhez kell a teszt. Ha nem az, akkor kirakod. Ha igen, akkor gondolkozz el rajta, hogy valóban lehetett-e egy minimális szakadás az óvszere. Ha biztosra akarsz menni, akkor dns tesz...
Nem irigyellek az tuti. Hány éves a barátnőd, hogy ilyeneket művel?
Bár az én barátom előző barátnőjével nem volt ilyen súlyos a helyzet, de ő elviselhetetlenül viselkedett az utolsó fél évben, szex is kb 3szor volt köztük, és a barátom sem szakított, mert a lány öngyilkossággal fenyegetőzött. 2 évig voltak együtt. Már annyira elege volt belőle, hogy megtette. A lány sírt, hogy de ő mennyire szerelmes, és sosem tudja majd elfelejteni. Rá 2 hónapra a csaj összejött a barátom egyik haverjával, majd mikor ő is szakított vele hasonló okok és kb 1,5 év után, a csaj megintcsak 1 hónappal később összejött valakivel... Nem kell bedőlni ennek az öngyilkos szövegnek. Valószínűleg a baba is csak kamu.
Volt egy olyan ismerősöm, aki nem szeretett szakítani a csajokkal, hanem inkább "leépítette" a kapcsolatot (ő így mondta...), és végül a lány szakított vele. Ha nagyon nem visz rá lélek, hogy szakíts vele, mert félsz, hogy tényleg megpróbál tenni magával valamit, akkor próbáld elérni, hogy ő akarjon szakítani. Viselkedj elviselhetetlenül, nyíltan flörtölj másokkal, legyél vele bunkó, felejtsd el a szülinapját stb... Nem túl szép megoldás, de így talán el tudod érni, hogy ő szakítson, és akor biztos nem lesz öngyilkos.
Hogy őszinte legyek, én leszarnám. Aki ezzel fenyeget, hogy ha elhagyom öngyilkos lesz, már csak ezért szakítanék veled. Az ilyen szuicid barmokat sosem bírtam. Aki hülye haljon meg. Magasról tennék rá.
Üdv.
Hát haver, nagyszerű dolgot tettél :) Hidd el, most hatalmas és jelentőség teljes eseményt vittél véghez az életedben. Büszke lehetsz magadra :) (nyugi, nem szarkazmusból mondom, én is ezt tettem volna)
Állva tapsolok a tiszteletedre ^^
Megérdemelsz egy jó pofa sört :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!