Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam? Nem tudom, mit tegyek!
Figyelt kérdés
Együtt dolgozunk, 5-6 éve. együtt vagyunk, lassan két éve. nem lakunk együtt, bár szinte mindig nálam van. de nagyon ritkán járunk el együtt bárhová. viszont a barátaira mindig szakít időt. és kéthetente lemegy hétvégére a Balcsira. én nem mehetek vele, mert "csak fiúk" lesznek. de valahogy, mindig odakerülnek lányok is. fontos, hogy tartsa a kapcsolatot a lány "barátaival", de ezek után, elvárja, hogy megbízzak benne. nem tudok. és nem hajlandó változtatni. azt mondja szeret, de mégis bánt. és csúnyán beszél, néha velem. ha mégis, elmegyünk valahova, más lányokat nézeget. sokszor úgy érzem, hogy hagynom kell, élni nélkülem. olyankor nem hív. ha hívom, jön. nem értem. mi legyen? mert ha nélküle kellene élnem, nem érzem, hogy bármi is motivál.
Azt mondja, szeret. A tettei viszont mást mondanak. Ne pazarold rá az időd!
2011. aug. 25. 14:22
3/15 anonim válasza:
ne várd meg amig ő teszi meg.
2011. aug. 25. 14:31
4/15 anonim válasza:
Ez egyértelmű ! Mi az hogy 2 hetente lemegy a Balatonra, és te nem mehetsz vele ?! Vedd már észre ! Azonnal ott kellene hagynod !
2011. aug. 25. 14:36
5/15 A kérdező kommentje:
az azonnal, az olyan hosszú, nehéz és fájdalmas lesz... és nem tudom, hogyan tegyem... :(
2011. aug. 25. 14:40
6/15 anonim válasza:
Találd ki! Minél hamarabb, annál jobb lesz neked. Ez nem normális kapcsolat.
2011. aug. 25. 14:43
7/15 A kérdező kommentje:
ezen agyalok, már egy ideje. de mindig félek, hogy túl hamar feladom, még helyre lehetne hozni. ekkor mindig esélyt adok. de minek....?
néha arra lenne szükség, hogy az ilyen problémákkal küzdők, összeüljenek, meghallgassák egymást, lássák magukat, a kapcsolatukat, a velük szemben ülő személyben. és akkor minden más színben tűnne fel. lehet, hogy úgy, egyszerűbb lenne...
de már az is segítene, hogy meghallgatnánk olyan embereket, akik ugyanazt átélik, és tudni, hogy ők is meghallgatnak és értik, miről beszélsz...
2011. aug. 25. 15:06
8/15 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok a véleményetekre, mit mondanátok rólunk?
Kert o valaha eselyt egyaltalan? Nekem ugy tunik csak te nem akarsz nelkule lenni, o siman jol ellenne. Nem hiv,de jon ha te hivod. Pfff. Gaz. Dobd ki,mert ez csak rosszabb lesz. Vagy szenvedj tovabb nyugodtan ha elvezed, de akkor meg ne nyavalyogj. Bocs, ilyenkor reggel nem finomkodok.
2011. aug. 29. 07:30
10/15 anonim válasza:
Naná, lépj tovább!!!
Azt gondolom, hogy ez biztonsági kérdés, félsz, hogy mi lesz veled nélküle. Tudod mi? Nem fog nap, mint nap megalázni. Állj elé és közöld vele, viszlát babám. Ne higgy az ígéretekben, aki eddig nem becsült ezután sem fog. DE a döntést, mivel ha szereted, nagyon nehéz, neked kell meghozni és tudni, hogy magadért teszed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!