Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam? Nem tudom, mit tegyek!
17. 30!
nem is kell finomkodni! abból sose tanul az ember...
17. 31!
Igen, félek, mert úgy érzem jelenleg, hogy soha, senkire sem tudnék nézni, nem hogy átölelni, megcsókolni. szóval el kell fogadnom, hogy talán örökre egyedül maradok, de még mindig jobb, mint az, hogy fájdalmat okoz... :(
7:30 vagyok
Aki nem finomkodott!:D
Ne butáskodj már! Hogy maradnál egyedül életed végéig?:) Gondolom még fiatal vagy, és egy csomó normális pasi van. Hidd el! Kissé mintha kapcsolatfüggő lennél, ez nem jó. Nehéz lesz egy darabig egyedül, de becsüld magad annyira hogy tudd, te ennél jobbat érdemelsz. Sokkal jobbat! Csak az élhet kiegyensúlyozott párkapcsolatban aki egyedül is kiegyensúlyozott. Te nem vagy magaddal elégedett. Hagyd ott ezt a kis trógert és vesd bele magad a szingli létbe kicsit. Találd meg az örömöt az egyedül létben, és az sugározni fog belőled. Tapadni fognak rád a jobbnál jobb pasik mint mint a legyek a rovarcsapdára. Azért félsz most hogy mi lesz egyedül mert kishitű vagy és boldogtalan vagy a kapcsolatodban. Ne félj! Nem lesz semmi baj. "Lesz majd más aki rád nevet...":D Reggel kemény állat vagyok, most meg mint aki beszívott:D Örülj neki hogy nem Csernus doki kezei között találtad magad:D Ő ellátná a bajod azt hiszem:D Fel a fejjel kislány! Innen már csak felfelé visz az út (már ha elhagyod). Ja és nem azért mondom hogy csomó normális pasi van mert én is annak képzelem magam:D Nő vagyok. Dr. Mindenkinélmindentjobbantud szolgálatára jelentkezik:D De azért lássuk be hogy most tényleg igazam van:P
nemfinomkodó:
ez legalább megmosolyogtatott!
nem vagyok már annyira fiatal (33)
de ettől függetlenül, igazad van, tudom, csak el kellene jutnia az agyamig, nem csak a fülemig
mindenesetre, egy próbát megér. szóval mától elkezdem a szingli életem, akkor is, aha a szívem megszakad!
max, egy összetört szívű, de többet sosem síró lány leszek!
Helyes. Kitartás. Szingliként könnyen belebotolhatsz egy normális fazonba. 33 év még azért nem olyan öreg kor:D
De aztán nehogy elhidd neki, hogy így meg úgy megváltozik csak menj vissza hozzá. Lett volna elég ideje változni ha komolyan akart volna. Tessék elkezdeni értékelni magadat:) Próbálj ki valami sportot vagy táncot. Nekem az szokott segíteni nagyon stresszes időszakokban. Az állandóan otthon a négy fal között sajnálom és sajnáltatom magam módszer még eddig sosem vált be, ezért neked sem ajánlanám jó szívvel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!