Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm eljátssza, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm eljátssza, hogy terhes pedig már nagyon rég nem voltam vele. Elhagyjam vagy várjak még?

Figyelt kérdés

Kicsit megromlott az utóbbi időben a kapcsolatunk,nem voltam vele vagy 2-3 hónapja. Ez idő alatt csak petting volt köztünk. És azt akarja bemagyarázni nekem, hogy már régóta terhes. Pedig mindig volt havija. És most jut eszembe olyan, hogy állítólag óvszert adott kölcsön egy ismerősének, amit én vettem és amikor kellet volna nem volt. És állítólag a srác nála aludt a barátnőjével.

És még valami. Amikor velem volt mindig használtunk óvszert. Bár az is egyre ritkábban volt amikor együtt voltunk. Egyszer már volt ilyen amikor egy időre külön voltunk és akkor tartott tőle, hogy terhes lett mástól. Állítólag ruhán keresztül juthattak akkor rá.

Szerintem most már fel kell ocsúdjak a marha állapotból és szakítsak vele. Sajnos fenyeget, hogy öngyilkos lesz. Teljesen kikészít. Mit tegyek? Most már szinte utálom de félek is nehogy csináljon magával valamit.

2010. jún. 5. 20:20
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Csak nyivákol, hogy ha elhagyom akkor végez magával és a gyerekünkkel. Szerintem régóta terhes mástól, rájött, hogy nem tudja elvetetni és rám akarja varrni.
2010. jún. 5. 20:43
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem kérted rá, hogy bizonyítsa már be a terhességét? Ha valóban téged tart a gyerek apjának, akkor legyen szíves és legalább egy pozitív terhességi tesztet mutasson. Ha a gyerek megszületik utána jöhetnek a DNS vizsgálatok, de szerintem ha normálisan menstruált, akkor nem terhes.
2010. jún. 5. 20:47
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már. Egy terhes nő nem fenyegetőzik azzal, hogy öngyilkos lesz, és megöli a babáját is! Egy terhes nő boldog!

Nem terhes...

2010. jún. 5. 20:48
 14/31 anonim ***** válasza:
69%
Boldog a fenéket. Én rohadtul nem lennék boldog, ha terhes lennék...ebből nem lehet arra következtetni, hogy nem terhes.
2010. jún. 5. 20:49
 15/31 A kérdező kommentje:

Szerintem ha terhes is akkor sem tőlem.

Azért mégis egy nagyon kellemetlen helyzet. Tudom, hogy szakítanom kell vele, mert már többször félrevezetett és most is azt teszi. De ezzel a zsarolásával nagyon megkeseríti az életemet.

2010. jún. 5. 20:52
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél egy tesztet és tedd az asztalra és kész. Ha 2 hónapja terhes, már esti vizeletből is ki kell mutatnia a legszarabb tesztnek is. 500 Ft-ért is lehet tesztet kapni, még a tescoban is.
2010. jún. 5. 20:54
 17/31 A kérdező kommentje:

Volt még valaki ilyen kellemetlen helyzetben?

Ráadásul régóta vagyok vele. Már több mint öt éve járunk együtt.

2010. jún. 5. 20:54
 18/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget de ha terhes is nem tőlem. Ez a fő probléma.
2010. jún. 5. 20:55
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltam ilyen helyzetben. Egyszer előfordult,hogy azt hittem terhes vagyok, 5 napja késett, mire elindultam a tesztért megjött, de ilyet, hogy azt hazudjam terhes vagyok, soha...
2010. jún. 5. 20:55
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igazad van, tehát a te szempontodból irreleváns ez. Nagyon ritkán fordul elő ilyen, hogy óvszer mellett teherbe esik valaki. Tényleg iszonyú ritka. Talán valami apró szakadás lehetett rajta, szóval azért ne könyveld még el, hogy nem tőled terhes a lány, mert mocsok ritka eset, de előfordulhat a dolog.
2010. jún. 5. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!