Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm eljátssza, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm eljátssza, hogy terhes pedig már nagyon rég nem voltam vele. Elhagyjam vagy várjak még?

Figyelt kérdés

Kicsit megromlott az utóbbi időben a kapcsolatunk,nem voltam vele vagy 2-3 hónapja. Ez idő alatt csak petting volt köztünk. És azt akarja bemagyarázni nekem, hogy már régóta terhes. Pedig mindig volt havija. És most jut eszembe olyan, hogy állítólag óvszert adott kölcsön egy ismerősének, amit én vettem és amikor kellet volna nem volt. És állítólag a srác nála aludt a barátnőjével.

És még valami. Amikor velem volt mindig használtunk óvszert. Bár az is egyre ritkábban volt amikor együtt voltunk. Egyszer már volt ilyen amikor egy időre külön voltunk és akkor tartott tőle, hogy terhes lett mástól. Állítólag ruhán keresztül juthattak akkor rá.

Szerintem most már fel kell ocsúdjak a marha állapotból és szakítsak vele. Sajnos fenyeget, hogy öngyilkos lesz. Teljesen kikészít. Mit tegyek? Most már szinte utálom de félek is nehogy csináljon magával valamit.

2010. jún. 5. 20:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
Szánalmas a csaj, de te még szánalmasabb vagy, amiét még mindig vele vagy. Megcsalt, ez világos. Még ha terhes is, akkor sem tőled. Az öngyilkos fenyegetőzés pedig elég gyerekes dolog, kétlem, hogy lenne bátorsága valóban megtenni, de még ha meg is kísérli biztos, hogy olyan módzsert választ, amivel maximum csak jól meg tud rémíteni. Szakíts vele, minél hamarabb.
2010. jún. 5. 20:26
 2/31 anonim ***** válasza:
65%

*amiért

*módszert

(bocs)

2010. jún. 5. 20:27
 3/31 anonim ***** válasza:
79%

Annyira utálom, ha valaki öngyilkossággal fenyegetőzik...

Volt egy vőlegényem, össze-vissza csalt, amikor el akartam hagyni, akkor ő is ezzel fenyegetőzött. Azóta 2 éves kapcsolatban él ő is és én is, nem volt semmi gond. Ha nem szereted, akkor hagyd el.

De ha csak az a baj, hogy terhesnek mondja magát, ezért nem érdemes, majd kinövi... Vagy x hónap múlva kiderül.

Mellesleg lehet terhes úgy is, hogy megjön neki, ez sűrűn előfordul.

Ha nem szereted, ne maradj vele.

2010. jún. 5. 20:27
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

én ott hagynám a helyedben. Engem ne fenyegessen senki, főleg nem aki ilyen éretlen és felelőtlen. A terhességet pedig már látni kéne (legalábbis a jeleit) Mond meg neki, hogy el akarsz menni vele a nőgyógyászat vizsgálatra, látni szeretnéd az ultrahangot stbstb.

Állj a sarkadra.

2010. jún. 5. 20:28
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy terhes-e, ők mindig védekeztek, tehát ha terhes, akkor sem tőle. Minden esetre azért egy nőgyógyászati vizsgálat nem árt és a normális menstruáció kizárja a terhességet.
2010. jún. 5. 20:30
 6/31 A kérdező kommentje:
Nem akart eljönni vizsgálatra. Amúgy szerintem elképzelhető, hogy terhes csak nem tőlem. A vizsgálat megmondaná mikor lett terhes. Ez is nagyon gyanús volt.
2010. jún. 5. 20:30
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
ez esetben még ma hagyd ott, nem éri meg a dolog...
2010. jún. 5. 20:31
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy digitális clearblue tesztet. Az kiírja, hogy hány hetes a terhesség. Nagyobb terhesség esetén tévedhet, mert a HCG érték rohamosan csökken a 16. terhességi hét után. Ő mit mond, mióta várandós?
2010. jún. 5. 20:32
 9/31 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy vagy két hónapja. De ez is kizárt mert mindig használtam óvszert. És akkor is esetleg vagy kétszer voltunk együtt.
2010. jún. 5. 20:38
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tőled várandós. Lehet, hogy nem is terhes. Terhességi tesztet sem hajlandó csinálni?
2010. jún. 5. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!