Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gazdag lány vs egy átlag srác?
Hát konkrétan amit el tudtok képzelni egy lánynak,az van neki. Amit akar megkap. Nem ritka hogy egy egy vásárlás során egy fél havi fizut ott hagy boltokban. Ami kicsit vissza is vesz a "férfiasságomból". Ha megyünk randizni, akkor is ilyen puccos helyekre ülünk be, ahol még is csak én szoktam fizetni, de azért az én pénztárcám sajnos nem végtelen és igencsak megérzi az ilyen felső kategóriás árakat. Konkrétan Ő halmoz el ajándékokkal, nem pedig fordítva.
Ti hogyan élnétek ezt meg?
Utáltam, mikor az exem nyafogott, amiért nekem több pénzem volt, és én akartam meghívni ide-oda, és mindig az volt a hiszti tárgya, hogy nem érzi magát férfiasnak. Nagyon kiábrándító volt. Ha neki fontosabb a "férfiassága", mint az, hogy jól érezzük magunkat, akkor üljön otthon és érezze magát férfinak a tévé előtt egyedül, az ilyennel nem lehet mit kezdeni.
A helyedben nem nyafognék emiatt. Ha a lányt nem zavarja, akkor nem értem, mi bajod van.
Szia! Ne érezd magad kellemetlenül emiatt, és ha puccos helyekre ültök be, és ő felajánlja, hogy fizeti a felét, vagy időnként ő fizet mindent (máskor meg te), azt fogadd el. Az ajándékok miatt sem kell kellemetlenül éreznéd magad. Ő megteheti, és úgy tűnik szívesen ad, nem várva viszonzást. Ezt értékeld.
Én is "gazdag lány" vagyok. Sok gazdag lány van elszállva magától, és milyen sok van, aki csakis jómódú férfival hajlandó kapcsolatot kezdeni. Becsüld meg ezt a lányt, mert úgy tűnik, hogy ő is az üdítő kivételek közé tartozik. Az éttermekben gondolom nem elvárja, hogy te fizess, hanem te "akarsz" fizetni ( idézőjelben, mert nyilván nem akarsz a szó legszorosabb értelmében, csak nem akarod, hogy csorbuljon a férfiasságod). De nem csorbul, egy férfi nem a vagyonától férfi, de még mennyire nem...
Attól leszel férfi elsősorban egy nő szemében, hogy jól bánsz vele. Kedves vagy, szerethető, támogatod, ápolod a lelkét, ha esetleg válságban van és ami a legfőbb, hogy őt szereted, nem flörtölgetsz másokkal, hanem számodra csak ő van. Nekem ettől férfi egy férfi, nem attól, hogy milyen puccos helyeken fizeti ki a 2 koktélt 47.000-ért. :D
Nekem több a megtakarításom, mint a barátomnak, de ettől nem kevesebb a szememben. Értékeld át a prioritásokat.
Akinek van pénze, annak nincsenek valódi problémái? Woow........
#8 Megis mi problemaja lehet hogy gazdag csaladbol szarmazo gyereknek amig el nem kezd onalloan elni? Nem kell aggodnia semmi miatt.
Felnott korban nyilvan mas a helyzet.
Aha, mert a pénz véd a betegségektől, balesetektől, családban történt halálesetektől, bűntényektől, erőszaktól, bántalmazástól, lelki traumáktól, rossz családi viszonyoktól, hasonlóktól...
Van ismerősöm, aki jólétben élt a családjával fiatalkorában, aztán lebénult nyaktól lefele... neki is mosolyogva megsimogatnád a fejét, hogy jajj, ugyan már, ne szomorkodjon, van pénzük, akkor nincs semmi baj?
Mondd, neked van agyad egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!