Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátomat, hogy volt már előtte 5 férfi az életemben? 20/L

Figyelt kérdés

Miért zavarja a barátomat, hogy előtte már volt 5 férfi az életemben? Ő kérdezett a múltamról, a kapcsolataimról, exekről. Nem tartottam jó ötletnek erről hosszasan beszélgetni, de gondoltam nem titok ez előtte. Rendben, mondom..mesélek. De aztán hihetetlen kritikus lett és zavarja, hogy ennyi barátom volt. Kérdeztem tőle, hogy ez változtat valamin? Vagy máshogy néz rám? Mire azt mondta, dehogy is! Csak meglepödőtt és reméli nem csalom meg.stb. Sosem csaltam meg az exeimet. Más oka volt, hogy vége lett azoknak a kapcsolatoknak. A mostani párommal 4 hónapja vagyunk együtt. Tehát nagyon friss kapcsolat. Miért ilyen nehéz elfogadni, hogy nem ő az első nekem? Én sose kérdeztem őt a múltjáról. magától kezdett el mesélni, neki is voltak kapcsolatai előtte. Hidegen hagy, nem érdekel. Őt miért zavarja?

20L 25F

2018. jan. 19. 13:57
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
No!még mindig valaki ezen rúgozik? Köszönöm a normális válaszokat vagy aki szépen összefoglalta a gondolatait még ha nem is értett teljesen egyet velem. Annak meg külön köszönöm aki kérte,hogy olvassa vissza pár ember miket írtam a válaszaimban.
2018. jan. 19. 18:07
 42/46 anonim ***** válasza:
5%

Na akkor én adok neked egy normális választ ítélkezés nélkül,hogy nekem például miért nem férne ez bele. (Ez a baj itt,csak ítélkezni meg okoskodni tud mindegyik,de egy választ nem tud megfogalmazni normálisan,se a téged védők,se a téged ítélők... vicc végigolvasni a válaszok többségét..)

Nos a barátod értékrendjével semmi baj sincs,mint ahogy azt az egyik okostojás írta előttem. Csupán ő egy más ember és ez neki sok,és ezt is meg kell érteni! Igen ez nekem is sok lenne,nem is kicsit,én olyannal még 30 éves koromba se kezdnék akinek volt 20 éves kora előtt 3-4-5 kapcsolata. És de a párodnak köze van a múltadhoz,ahogy neked is az övéhez. Inkább az a nem normális manapság hogy az ember múltja az le van ejtve,mert a jelen érdekel Carpe Diem stb,utána meg megy a sírás pár év múlva,azzal max hogy nekem legalább 3-4-5 éves kapcsolatom volt.(Mintha ez egy kitüntetés lenne...) Ja és ezt nem rád hanem átlagban írtam az emberekre. Könyörgöm a múltad határoz meg téged,annak köszönhetően lettél az aki most vagy,akit ez nem érdekel és komolyan össze akar veled jönni, az vagy nem is akar,vagy ökör...

És hogy azért érdekli-e mert önbizalomhiányos,vagy erkölcscsősz stb marhaság.? Nem! Egyszerűen ő egy ilyen ember akit ez zavar,neki ilyen az értékrendje,és ezt el kell fogadni. (Bár engem az jobban idegesítene a barátod helyében hogy neki kellett elmesélni-e magáról dolgokat,és téged nem is érdekelt...de ez most mindegy.) Ő elővigyázatos. Én is ilyen vagyok,és 5 olyan lánnyal szakítottam meg a kapcsolatom akiknek 20 éves kora előtt 3-4 kapcsolata volt,és komoly kapcsolatot keresett. És ajjjj de jól tettem,az 5-ből csak 1 él úgy ahogy ő azt mondta és megígérte. (A többi? Minden héten más húzza kb..) Ez egy ösztön,egy megérzés (A megérzést meg pont ne egy nőnek kelljen magyarázni.),amire egy férfinak a későbbiekben is hallgatni kell,mert ez a legtöbb esetben azt jelenti hogy fuss. És igen biztos vannak olyanok mint te akik erről nem feltétlenül tehetnek,és így alakult nekik,de bocs nem kockáztatnék,szakítanék veled,és utána kisírnám magam, ennyi. Ez nekem egy tapasztalat,és lehet a mostani barátodnak is az,és ő hallgat erre,és nem vakul el... Tudom egy ez ge ciség lenne tőlem,de ez engem nem érdekelne,én a múltja alapján értékelem a legtöbb esetben az embereket,mert az eddigi tapasztalataim,és megfigyelésem alátámasztja hogy igen is ez ezerszer jobban meghatározza az embert mint a jelenje,vagy a korai múltja! Itt egyikőtök se hibás,és egyikőtökkel sincs semmi baj,és mind a 2-öket meg lehet érteni. Érted már? És remélem nem sikerült kötekedőre ez a válasz a szemedben :D

2018. jan. 19. 19:30
 43/46 anonim ***** válasza:
38%

Gondolom írták már...

Szóval nem az számít, hogy hány kapcsolatod volt ezelőtt, hanem hogy ki lesz az utolsó 😉

Ha a párod akar lenni az a bizonyos utolsó, akkor tanulja meg, hogy hogyan kell kezelnie az ilyen aggodalmait. Google csodásra képes, érdemes használnotok... 😉

2018. jan. 19. 22:02
 44/46 omba ***** válasza:
58%

Mi a fenének kérdez valaki, ha az őszinte választ meg nem viseli el?

És minek ezek a leltárak? Azt nem kérdezte még, hogy melyiknek mekkora volt?

Idióta.

Ha nem pont így alakul az életed, valószínűleg össze se találkoztok, mit nem lehet ezen érteni?

Figyelj rá erősen, így csak szimplán buta, de ha agresszív tulajdonságai is felbukkannak, akkor tipli!

2018. jan. 20. 15:09
 45/46 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat! De sztem a új pasidat azért zavarja mert önbizalomhiányos. Pl azt hiszi a korábbi pasijaidnak nagyobb lehetett a farka és akkor ő már nem tud felvágni a semmire.
2018. jan. 21. 09:24
 46/46 anonim ***** válasza:
Nem akarom végigolvasni a válaszokat, úgyhogy annyit írok, én is és a barátom is kritikusak vagyunk a múlttal kapcsolatban, de én ezt nem tartom soknak, ahogy leírtad a körülményeket és szerintem neki is beleférne, pedig elég vaskalapos. Nem mindegy, hogy rendes kapcsolat az az 5 ugyebár, vagy 5 olyan akinek csak széttetted egy-két éjszakára. Engem ilyen körülmények között nem érdekelne a dolog.
2018. jan. 22. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!