Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátomat, hogy volt már előtte 5 férfi az életemben? 20/L

Figyelt kérdés

Miért zavarja a barátomat, hogy előtte már volt 5 férfi az életemben? Ő kérdezett a múltamról, a kapcsolataimról, exekről. Nem tartottam jó ötletnek erről hosszasan beszélgetni, de gondoltam nem titok ez előtte. Rendben, mondom..mesélek. De aztán hihetetlen kritikus lett és zavarja, hogy ennyi barátom volt. Kérdeztem tőle, hogy ez változtat valamin? Vagy máshogy néz rám? Mire azt mondta, dehogy is! Csak meglepödőtt és reméli nem csalom meg.stb. Sosem csaltam meg az exeimet. Más oka volt, hogy vége lett azoknak a kapcsolatoknak. A mostani párommal 4 hónapja vagyunk együtt. Tehát nagyon friss kapcsolat. Miért ilyen nehéz elfogadni, hogy nem ő az első nekem? Én sose kérdeztem őt a múltjáról. magától kezdett el mesélni, neki is voltak kapcsolatai előtte. Hidegen hagy, nem érdekel. Őt miért zavarja?

20L 25F

2018. jan. 19. 13:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
75%

En semmi erkolcstelent nem fedeztem fel ezekben a tortenetekben. Az a szam onmagaban, hogy 5 valoban sokkolo lehet, de ha egyesevel vegigveszi ugy, ahogyan leirtad akkor mi hibat talal bennuk? Volt egy eves kapcsolatod is. A kapcsolatok kozott eltelt valamennyi ido, nem ugrottal bele azonnal a kovetkezobe. Azt mondod sosem rogton adtad oda magad - ha honapokat varakoztatnad, mert hogy te nem vagy "olyan" lany akkor meg azert menne a cirkusz. Eskuszom nem latom sehol, hogy mit csinaltal rosszul. A kapcsolatok neha veget ernek, nagy ugy. Ami eloszor jonak tunik arrol kiderulhet, hogy nem mukodik.

En az idoszamitast amugy is husztol kezdem, ami elotte volt az inkabb csak szarnyprobalgatas. Szerintem a felnottek vilagaban ciki a gimis torteneteken rugozni. Persze, most meg fontosabbak, hiszen nem reg tortentek es mi masbol probaljon meg az ember elore jelezni, mint ezekbol, de egy teljes elet szempontjabol annyira nem oszt, nem szoroz. Most kezdodik az igazi felnott elet.

2018. jan. 19. 14:34
 22/46 anonim ***** válasza:
32%
Én még mindig jobbnak tartanám, ha ennyi szexkapcsolatod/kalandod lett volna és csak 1 komoly kapcsolatod, mert az, hogy ilyen könnyen beleszaladsz egy kapcsolatba, válogatás nélkül..inkább azt sugallja, hoyg kapcsolatfüggő vagy.
2018. jan. 19. 14:37
 23/46 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy nem ítélkeztél (és még voltatok páran) Valóban csak próbálgattam a szárnyaimat, én is szerettem volna szerelmes lenni. De még nagyon fiatal voltam. És a legtöbb ilyen kapcsolatom a távolság a suli,tanulás, vagy egyéb elfoglaltságok miatt lett vége. Volt akinek tényleg rengeteg lett egyre inkább a versenye és a felkészülési idő miatt heti egyszer láttam. Van aki elköltözött a szüleivel és szintén nem sokat láttam már. Az első barátommal nem is feküdtem le. Ott csak csók, ölelés volt, de még petting sem. Az első szexig több hónap telt. A mostani barátommal is immáron 4 hónapja vagyok együtt, de nem rég pár hete feküdtem le vele. Már nem tudom pontosan, nem tartom számon, de nem azonnal történt meg a dolog. Sőt egyre inkább nem hozok meggondolatlan döntéseket és csak akkor vagyok együtt valakivel ha annak látom, hogy lesz értelme és tervezhetünk.
2018. jan. 19. 14:42
 24/46 A kérdező kommentje:
Ha ennyi szexkapcsolatom lett volna? Az akkor nem kapcsolat hanem szexfüggőség lett volna. Hidd el akkor ezt mondtad volna.
2018. jan. 19. 14:45
 25/46 anonim ***** válasza:
56%
Én az ilyen pár hetes randizgatásokat nemis kapcsolatként tartanám számon. Kapcsolatnak azt nevezem, ami legalább fél évig tartott. Eszerint volt 2 kapcsolatom eddig, de ha az ilyen kis pár hetes próbálkozásokat is beleszámolnám, akkor lenne vagy 5-10.
2018. jan. 19. 14:47
 26/46 anonim ***** válasza:
82%

Elolvastam nehany valaszt. Honnet kellett volna a kerdezonek elore tudnia, hogy a nehany honapos csak nehany honapos lesz? Nehanyan mintha nem ertenek az elet kiszamithatatlansagat. Most ha ez a paprikajancsi dobja, akkor attol miert lesz a kerdezo csokkent erteku? Bakker, mas helyeken a megcsalast is mentegetik, itt meg palcat tornek egy olyan lany folott, akinek amugy rendben van az ertekrendje, csak voltak sikertelen kapcsolatai. Kapcsolat, nem baratsag extrakkal meg ilyen gyokersegek.

Indoklas persze sehol, csak egy bena hasonlat a munkavallalasrol, amugy csak a huledezes megy.

Mielott valaki megvadolna, hogy a munder becsuletet vedem: gimiben egy baratom volt harom honapig, utana masfel evvel jott a kovetkezo, ot eves evfordulonk lesz hamarosan. Viszont erre en nem teljesitmenykent gondolok, hanem borzaszto szerencsekent. Nem rajtam mulott, nem kuzdottem erte, nem kierdemeltem, hanem egyszeruen csak kaptam ezt az embert az eletembe. Ezert en csak halaval tartozhatok, es semmi nem jogosit fel ra, hogy lenezzem azt, aki meg keresi a tarsat. Epp eleg szar dolog a szakitas, szerintem nem sok ember halmozza onszantabol az eleteben.

2018. jan. 19. 14:49
 27/46 A kérdező kommentje:
Pont a szakítást akartam megemlíteni, hogy az sem volt könnyű, pedig nem egy olyan jellegű kapcsolat volt ami összehasonlítható egy komoly felnőtt párkapcsolatban lévő emberével aki évek óta együtt van a párjával.Mégis fájt és nem úgy terveztem, ahogy alakultak a dolgaim. Nem tudtam előre semmit!
2018. jan. 19. 14:52
 28/46 anonim ***** válasza:
65%

Jesszus. Ha a ferjem előtt 1 masfel éves párkapcsolatom volt és egy tucatnyi futokalandom az azt jelenti hogy megbizhatatlan kva vagyok? 5eve vagyok vele és más pasira csak előtte kacsintottam. Mióta együtt vagyunk is lett volna 100 lehetőségem de egyikkel sem éltem.

Olyan nagy baj ha kieltem magam a férjem előtt? Nem 2gyerek mellett fogok legalább kifordulni önmagából.

Kérdező szerintem rendben van. Az ő fejletlen gondolkodása ha ebben problémát lát

2018. jan. 19. 14:53
 29/46 anonim ***** válasza:
28%
# 28, nem vagy megbizhatatlan kva, csak egy elhasznalt no.
2018. jan. 19. 15:02
 30/46 anonim ***** válasza:
23%

Szóval azt mondod hogy béna hasonlat volt a munkaviszonyos?

Kit vennél fel, aki 10 évig dolgozott 1 helyen, vagy aki 16 helyen a 10 év alatt? Vagyis melyiket preferálnád jobban, aki 10 éves kapcsolatban volt, vagy aki 16-ban?

Bár te nyilván mindkettőt ugyan annyira preferálod, mert számodra ez egy szerencsejáték ahogy írtad.

Én is mondhatnám az interjún, hogy jaaj, ez a szerencsén múlik, nem láthattam előre, hogy nem fog tetszeni :( Vagy Azért egy idő után de, lehet látni hogy valószínűleg mi lesz belőle. Kivéve ha mindig iszonyatosan nagy pechje volt az embernek és teljesen félre ismerte.

Szóval a sokadik után egyszerűen már a manager se fogja elhinni, hogy te ott fogsz maradni hosszú távon, ha ugrálsz. Ezért fog másra esni a választás.

De kinek mi, mondom ez nem az én világom.

2018. jan. 19. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!