Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátomat, hogy volt már előtte 5 férfi az életemben? 20/L

Figyelt kérdés

Miért zavarja a barátomat, hogy előtte már volt 5 férfi az életemben? Ő kérdezett a múltamról, a kapcsolataimról, exekről. Nem tartottam jó ötletnek erről hosszasan beszélgetni, de gondoltam nem titok ez előtte. Rendben, mondom..mesélek. De aztán hihetetlen kritikus lett és zavarja, hogy ennyi barátom volt. Kérdeztem tőle, hogy ez változtat valamin? Vagy máshogy néz rám? Mire azt mondta, dehogy is! Csak meglepödőtt és reméli nem csalom meg.stb. Sosem csaltam meg az exeimet. Más oka volt, hogy vége lett azoknak a kapcsolatoknak. A mostani párommal 4 hónapja vagyunk együtt. Tehát nagyon friss kapcsolat. Miért ilyen nehéz elfogadni, hogy nem ő az első nekem? Én sose kérdeztem őt a múltjáról. magától kezdett el mesélni, neki is voltak kapcsolatai előtte. Hidegen hagy, nem érdekel. Őt miért zavarja?

20L 25F

2018. jan. 19. 13:57
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
75%

"Majd amikor megtalálod az igazit és kiderül számára hogy 10 férfival voltál..." => Az igazi nem eszerint fogja nézni a dolgokat. Undorító meg csak az, aki kapcsolat mellett párhuzamosan kefél ezzel-azzal, tehát ez nem számfüggő...

Nekem közel 40 volt. Ebben volt egy rakat 1 alkalmas is. És? Kit érdekel?

Van kapcsolatom, most várom a 2. közös gyereket (nekem van még 1 korábbi KAPCSOLATBÓL, nem egyéjszakásból. Ha fél évtől nevezünk valamit kapcsolatnak, akkor nekem ez a 3.kapcsolatom, meg voltak pár hetes-hónaposak is... Igaz én 30 leszek.)

2018. jan. 19. 15:07
 32/46 anonim ***** válasza:
70%
Hát én nem érzem magam elhasznaltnak amitől volt néhány tartósabb viszonyom kötöttség nélkül. Azok a pasik sem voltak párkapcsolatban és én sem. Nem egyszerre szorakoztam egyidoben minddel. Ma már 5-ből 4hazassagban él. Ez szerintem nem megvetendo... Házas és foglalt emberrel nem kezdtem ki.
2018. jan. 19. 15:09
 33/46 anonim ***** válasza:
74%
#28 Nem vagy megbízhatatlan, csak ilyen kérdésben ne az itteni 30 éves szűz lúzerek véleményére adj :D
2018. jan. 19. 15:18
 34/46 anonim ***** válasza:
73%
30-as, legyszi, probalj meg gondolkodni. Egy lanynak a 15-tol husz eves koraig tarto idoszakarol beszelunk, nem egy negyven eves jobhopperrol. Aumgy meg jol gondolod, nem itelek el valakit azert, mert husz evesen volt mar ot darab diakmunkaja. A peldad igy allja meg a helyet.
2018. jan. 19. 15:22
 35/46 anonim ***** válasza:
32%

Diákmunkát ne nevezzünk már munkának.

De tényleg én bocsánatot kérek, én másként nevelkedtem fel, nálunk szégyen lenne egy éjszakás nőket ágyba vinni, esetleg nőket váltogatni. Nem bírnék apám szemébe nézni.

De a legfőbb, hogy tükörbe se.

De tényleg, én a saját világomból mondtam ezeket. Ha nálatok a 40 is sima ügy, akkor ezt én teljesen elfogadom. Csak én tényleg más világban élek.

2018. jan. 19. 15:28
 36/46 anonim ***** válasza:
69%

Egyetértek a 26-os válaszolóval.

Szerintem ebben semmi rossz nincsen és szerintem is inkább a pároddal van a probléma, legalábbis olyan szempontból, hogy volt egy elképzelése és azt várta, hogy ez majd beigazolódik, megerősíted, de nem így történt. Szerintem azért elég valószínű, hogy van egy kis önbizalomhiány a hátterében és elég előítéletes is, azért ez a duma, hogy “remélem nem csalsz meg”....Mi ez már? Szerintem irdatlan gáz. Ha nem bízik benned, akkor ne legyen ott melletted, senki nem kényszeríti rá.

Ez a munkahelyes hasonlat is nagyon gáz..... Előre nem tudhatod, hogy működőképes-e a kapcsolat sem, csak akkor derül ki, ha az ember már benne van. Lehet, hogy van egy srác/lány, akiről azt gondolod, hogy tök jófej, értelmes, érzelmes, megértő, jól el tudtok beszélgetni stb., de ha jobban megismeritek egymást és több időt töltötök együtt, akkor kiderül, hogy mégsem olyan, amilyennek gondoltad vagy szimplán az életvitele, gondolkodása, értékrendje miatt nem tudtok egy párként létezni. Eleve rengetegen vannak, akik adják a szépet, az okosat, a törődőt stb., mert akkor még teperni kell, utána pedig egy 180 fokos fordulatot veszek és sz@rnak az egésze. Ráadásul a kérdező 15, 16 éves volt az első “kapcsolataiban”, annyi idősen az ember még gyerek, természetes módon kíváncsi és tapasztalatlan, ki akar próbálni új dolgokat stb. Azért azt ne várjuk már el, hogy tiniként az ember felnőtt fejjel gondolkodjon és egy hosszú, komoly, kapcsolatra törekedjen...ezek csak szárnypróbálgatások, amikre szerintem szükség van és jokkal jobb, mintha valaki a huszas évei közepén nulla tapasztalattal akarja megtalálni az élete szerelmét, akivel együtt élnek, míg meg nem halnak... Egy kapcsolat eleve két emberen múlik, egyáltalán nem biztos, hogy a kérdezőben volt a hiba, de az is lehet, hogy más okok miatt (pl. amit írt, hogy nem volt elég idejük egymásra) lett vége a kapcsolatnak. Amit pedig végképp nem értek, hogy miért kéne folytatni egy olyan kapcsolatot, ami valami miatt nem jó, nem élvezhető, nem működik. Minek? Hogy utána elmondhassam, hogy nekem milyen hosszú kapcsolatom volt? Ja, hàt az tényleg jó, mert valóban hosszú volt csak mondjuk alig láttuk egymást, sz@r volt ahogy van stb., de mi képesek vagyunk hosszú kapcsolatra, mert még ezt is kibírtuk... Ugyan, szerintem ez a hülyeség és nem az, ha valaki mer változtatni.

2018. jan. 19. 15:31
 37/46 anonim ***** válasza:
20%
lollypop93, Egy lanynak 20 eves kora elott fel kell probaltatnia magat mindenkivel aki megtetszik neki?
2018. jan. 19. 15:40
 38/46 anonim ***** válasza:
77%

Elolvastatok ti Isten barmai, hogy hogy ertek veget a kapcsolatai? Gorgessetek mar vissza. Nem ugy tortent, hogy letelt az ot honap es a kerdezo felbontotta a kapcsolatot, mert neki meg ki kell elnie magat. Nem tervszeru volt, fogjatok mar fel. Nem irom le oket meg egyszer szajba ragva, a kerdezo mar megtette helyettem. Vegyetek kerlek a faradtsagot es olvassatok vissza. Ha neketek nem egeti ki a retinatokat, hogy az egyik egy eves kapcsolat volt, nem pedig egy ejszakas, a tobbinel pedig az elet szolt kozbe, vagyis megint csak nem tervezett egyejszakasrol van szo, akkor menthetetlenek vagytok.

#35 Ha a diakmunka neked nem komoly munka, akkor a tiniszerelem sem lehet komoly kapcsolat, vagyis okafogyott a kiakadasod. Nem vagy kovetkezetes.

2018. jan. 19. 15:48
 39/46 anonim ***** válasza:
10%

A szex viszont gyerek szülésre van kitalálva => érett embereknek szól. Innentől kezdve ez már nem gyerekes kapcsolat. Persze most megint kijön az, hogy én más vagyok, manapság ugye már sokan 12 évesen is szexelnek.

És amikor ebből is sok lesz, majd ők fognak titeket lehurrogni, hogy 16 éves korára 4 sráccal feküdt le.

És az nem is sok, mert még csak gyerek.

Változik már a világ és én ezt elismerem.

(én nem írtam azt, hogy a kérdezőnek lettek volna 1 éjszakás kapcsolatai. Nem is céloztam rá)

De örülök hogy én még így 20-as éveim elején is találtam hasonló értékrendekkel rendelkező lányt mint amilyen én vagyok. Ti meg találtok olyat mint amilyenek te vagytok. Nincs ebben semmi rossz. Más-más kultúrát képviselünk.

Na pápá

2018. jan. 19. 16:01
 40/46 anonim ***** válasza:
53%

Úgy gondolom, hogy fura, hogy ezen ki van akadva a pasid. Én több férfival feküdtem le, mint ahány nővel a pasim, semmi baja nincs vele. Tudjuk kb a másik előző kapcsolatait, nyilván néha szóba kerülnek, de nem csámcsogunk rajta. Most épp a tinderen talált szexpartneremen keresztül vesz hangszórót az exe fiának. És ez egyikünknek sem okoz fennakadást. Ezen is nevettünk egyet.

A barátod értékrendjével van a baj, nem veled.

2018. jan. 19. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!