Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátomat, hogy volt már előtte 5 férfi az életemben? 20/L

Figyelt kérdés

Miért zavarja a barátomat, hogy előtte már volt 5 férfi az életemben? Ő kérdezett a múltamról, a kapcsolataimról, exekről. Nem tartottam jó ötletnek erről hosszasan beszélgetni, de gondoltam nem titok ez előtte. Rendben, mondom..mesélek. De aztán hihetetlen kritikus lett és zavarja, hogy ennyi barátom volt. Kérdeztem tőle, hogy ez változtat valamin? Vagy máshogy néz rám? Mire azt mondta, dehogy is! Csak meglepödőtt és reméli nem csalom meg.stb. Sosem csaltam meg az exeimet. Más oka volt, hogy vége lett azoknak a kapcsolatoknak. A mostani párommal 4 hónapja vagyunk együtt. Tehát nagyon friss kapcsolat. Miért ilyen nehéz elfogadni, hogy nem ő az első nekem? Én sose kérdeztem őt a múltjáról. magától kezdett el mesélni, neki is voltak kapcsolatai előtte. Hidegen hagy, nem érdekel. Őt miért zavarja?

20L 25F

2018. jan. 19. 13:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
38%
Nekem se kellenél.
2018. jan. 19. 14:13
 12/46 A kérdező kommentje:
Én nem is akartam ezekről mesélni, mert ez a múlt. És felesleges megtárgyalni kivel mikor és meddig. Meg engem nem érdekel. Sosem érdekelt, hogy kivel volt előttem. Nem érzem magam kevesebbnek, vagy olcsónak. És a barátaim(exeim) sem tekintettek rám úgy. Mindegyiküket szerettem. Szerelmes csak egyszer voltam viszont. De akkor sem tartom magam könnyelműnek és tényleg olyannal voltam együtt akivel jól éreztem magam akivel szerettem tartalmas időt együtt tölteni, akit szerettem és vonzónak tartottam.
2018. jan. 19. 14:14
 13/46 A kérdező kommentje:
11-es most komolyan ez hol volt kérdés. Van barátom, köszi te se kellesz nekem. :)
2018. jan. 19. 14:15
 14/46 anonim ***** válasza:

Ezt hogy érted?

2018. jan. 19. 14:15
 15/46 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, az írásképed alapján egy abszolút normális, értelmes lánynak tűnsz :) Csak legközelebb inkább ne számolj be ilyen részletesen a múltadról, egyrészt semmi köze hozzá, másrészt csak a kombinálgatás megy utána. Pl én nem vagyok sokkal idősebb nálad, de volt egy kalandozós időszakom, amikor nagyon sok pasival lefeküdtem. Nem bántam meg, akkor épp arra volt szükségem, jól éreztem magam, de soha senkinek nem mondanám el a pontos számot. Magánügy és azóta nemis vágyok már kalandokra, kapcsolatban vagyok.
2018. jan. 19. 14:22
 16/46 anonim ***** válasza:
88%

Zavarja, mert kevesebbre számított. Volt az agyában egy elképzelés, hogy 20 éves korig kb egy lány átlagban mennyi emberrel volt együtt, ami nem stimmel a tiéddel.

Ez nem rólad szól, hanem róla. magában kell rendet rakjon és elfogadja. Ha ezen pattog... nos ezt a levest ő főzte meg magának, máskor ne akarja akkor ennyire tudni...

2018. jan. 19. 14:23
 17/46 anonim ***** válasza:
41%
Munkahelyen is ha fél évente valaki ugrál, nem nézik jó szemmel. 5 az szerintem is rengeteg. És ez már így összesen 6. Ha vele is szét mész, a 7. jön. Undorító :D Majd amikor megtalálod az igazit és kiderül számára hogy 10 férfival voltál... Ez egy más világ számomra.
2018. jan. 19. 14:26
 18/46 A kérdező kommentje:
Értem már és igazatok van :) Köszönöm a válaszokat. Lehet nem kellett volna részleteibe belemennem. Az elején rövid voltam, de aztán jöttek a kérdései. Ezekre őszínte választ adtam. Máskor majd óvatosabb leszek. De remélem ezen nem akarok a későbbiekben csámcsogni.
2018. jan. 19. 14:27
 19/46 anonim ***** válasza:
76%
Nem az zavarja hogy az eletedben voltak 5-en hanem, az hogy a benned voltak ennyien.
2018. jan. 19. 14:29
 20/46 A kérdező kommentje:

akar*

Lehet undorító, de ezek is "kapcsolatok" voltak. Nem szexkapcsolatok. Olyanba sose mennék bele. A mostani barátommal is csak 2 hete feküdtem le. Egyáltalán nem akartam elsietni a dolgokat.

2018. jan. 19. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!