Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem szeretem a csokiskarikát, nem érti meg, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőm 25 éves, én 30 vagyok.
Szereti csinálni análisan, én meg nem. Egyszerűen nem áll fel, ha arra gondolok hogy (paraszt nyelven) sz*rba dugdosom lelankad. Nekem gusztustalan és kész.
A kérdés inkább úgy szól, hogy hogy magyarázzam el neki úgy, hogy ne bántsam meg?
Állandóan sértődik és veszekedik mindenen... ezen is fog, látom előre.
2018. jan. 14. 20:23
11/23 anonim válasza:
Vegyél egy pénisz formájú dildót és amikor orálozol rajta, akkor betámadhatod alulról is!
Egyébként ez csak elfogadás kérdése, semmi több. Próbálj beszélgetni vele és valami kompromisszumra jutni.
12/23 anonim válasza:
Pedig kerestem azt a kommentet, hogy "küldd át hozzám", de csalódnom kellett.
13/23 anonim válasza:
#12 nekem küldhet valaki csokiskarikát.
14/23 anonim válasza:
nekem küld át a barátnődet és hozzon csokiskarikákat is
15/23 anonim válasza:
Alapveto intelligencia szerintem szex teren felfogni, ha a masik nem akar valamit, akkor nem es kesz. Nem csak arra vonatkozik ez, hogyha en pl nem akarok szopni. A pasinal is, ha nem, akkor nem. Ha neki annyira fontos az anal, akkor keressen maganak olyan part, aki szinten szereti. Ennyi.
16/23 anonim válasza:
Csináljon előtte pár beöntést, te meg húzz egy gumit.
18/23 anonim válasza:
Istenem, köszönöm ezt a kérdést. Komolyan nem akartam elhinni, hogy van férfi, aki normálisan gondolkodik az análról. Nekem abból van rohadtul elegem, hogy minden kapcsolatomban ezért ment a hiszti neg a noszogatás, amíg már ott nem tartottam, hogy felemeltem a hangom és úgy nem közöltem, hogy nem, soha nem is volt anál, soha nem is lesz és ha a fenekem közelében matat, lerúgom az ágyról, mint a csatakanca. Utána meg kaptam az ívet meg a burkolt sugalmazást, hogy nem vagyok jó az ágyban, mert nem csak gumi nélkül nem engedem, hanem már popsiba sem... -.- Persze, az aranyér meg a fogamzásgátló/abortusz már nem az ő baja...
19/23 anonim válasza:
10éve volt egy barátnőm hasonló gond volt vele is. Volt egy barátnője aki 8éve volt ugyanazzal a pasival, szorulása volt egyetemi albérletben nem tudott elmenni wcre és azzal dicsekedett neki az anál milyen csodás,és meg meglazìtja a székletét . Naiv kis 21 èves exem,ahányszor buliztunk seggbe akarta tolatni magát velem. Mondtam legalább kézkrém sìkosìtónak meg ujjazás mert ìgy nem megy be..az neki undorító ha ujjal a seggébe nyúlok, de szerszámom tegyem be..nem ment be persze. Egyszer megpróbáltuk ok..azt hittem ennyi volt. Erre ahányszor be bulizott mindig jött ezzel, nagyon zavart.Amennyire be tudtam tenni hát olyan furcsa volt. Plussz állat tenyésztő mérnök vagyok....anatómián túl sokat tanúltam...
20/23 anonim válasza:
Az én csávókámnak meg a p₩ncimtól lankad le. Hát ilyet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!