Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm előttem egy arab csávóval járt, mást is zavarna ez?
Nagyon szeretem de olyan kiábrándító ez. Nem tudom megfogalmazni miért zavar de tényleg rosszul esik nekem. Gondolom velem van a baj...A többi exe nem érdekel azok nem zavarnanak. Amúgy nem futó kapcsolat volt hanem komolyabb.
Tényleg nem tudom megfogalmazni miért zavar :/ Nem vagyok rassszista egyébként, nincs ilyen irányultságom. Nem akarom mondani neki, minek idegesítsem ezzel, csak elmúlik ez az érzés nem?
"Szerintem a múltja az ő dolga és nem a tied, te akkor még nem is voltál az életében, így nem is értem miért ezen agyalsz. Ha egy bűnöző rosszhírű emberrel lett volna megérteném,"
Most akkor számít a múlt vagy nem számít?
Ne várj a nőktől politikai,vallási,ideológiai képzettséget,ami alapjàn mérlegelni tudnà miért problémàs egy màsik kultúrából származó személy.
Meg mástól se
A nőket nagyrészt nem érdekli az ilyesmi,van akit igen de nem ez az áltaĺanos.
Az se nagyon kétséges hogy az iszlám társadalmakból érkezők meglehetősen nagy áltaĺánosságban problémásak.
Nem azért mert barnák,hanem az iszlám háttér miatt.
Kivételek akadnak persze,mintahogyan mindig minden alól vannak de nem az az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!