Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy ezt csinálja az arab párom?
én most magyarországon vagyok, ő ezúttal kinnt maradt amíg én hazajöttem.
egész nap üzenget, hívogat, ezzel nincs is gond ,de ha nem válaszolok kb 1 percen belül akkor elkezdi hogy: mit csinálok? biztos megcsalom! ilyesmi.
mindent előző nap be kell neki jelentenem , hogy másnap hova megyek, kivel, meddig maradok. el is mondom neki, és azt mondja oké rendben.másnap el is megyek a városba , shoppingolni vagy kajálni, de ha hazaérek és beszélünk tiszta idegbeteg, és megint azzal jön , hogy megcsaltam.
szinte nincs nap hogy ne ez lenne a téma.
csak az én párom ilyen vagy minden arab?
Ja, hogy te nem tudtad hogy milyenek az arabok mielőtt összejöttél vele?
Cool! 🖖🤙👏
Anno Londonban egy 18 éves magyar munkatársam összejött egy arabbal. Hiába mondtuk neki hogy nézzen körül, vannak.. hogy is mondjam "kultúrálisan fejlettebb" srácok is. Ő nem..
Aztán 2 hét után rá kellett hívnia a rendőrt mert életveszélyesen megfenyegette ha nem takarja el az arcát a lány.
Viccen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!