Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy ezt csinálja az arab párom?

Figyelt kérdés

én most magyarországon vagyok, ő ezúttal kinnt maradt amíg én hazajöttem.

egész nap üzenget, hívogat, ezzel nincs is gond ,de ha nem válaszolok kb 1 percen belül akkor elkezdi hogy: mit csinálok? biztos megcsalom! ilyesmi.

mindent előző nap be kell neki jelentenem , hogy másnap hova megyek, kivel, meddig maradok. el is mondom neki, és azt mondja oké rendben.másnap el is megyek a városba , shoppingolni vagy kajálni, de ha hazaérek és beszélünk tiszta idegbeteg, és megint azzal jön , hogy megcsaltam.

szinte nincs nap hogy ne ez lenne a téma.

csak az én párom ilyen vagy minden arab?

2017. dec. 15. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Sztem kamu a kerdes.Nehezen hiszem h nem tajekozodtal a kulturajukrol a kapcs kezdeten.
2017. dec. 15. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:
16%
Ha kellett a pénze, akkor kelljen a "szokásuk" is...
2017. dec. 15. 21:26
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem itt te vagy az ostoba, amiért nem dobtad még ki.

Az ő kulturájukban ez TERMÉSZETES, és ha összeházasodtok haza sem jöhetsz, sőt a közértbe SEM kíséret nélkül.

Naiv kislány vagy, amiért azt hitted "ő más".

Mit tegyél? Dobd ki a fenébe még MA!

2017. dec. 15. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ilyesmi a viselkedésük. Nekem van ismerősöm férfiben, habár ő nem arab, de ugyanaz a kultúrájuk-vallásuk.

Beszélgettünk hasonló dolgokról. Hogy egy nőnek hogy kell, illik viselkedni, én alapjában véve amióta ismerem mindig megkaptam a tiszteletet, amit sok magyartól nem nagyon, vagy nem akarják megadni, vagy nem tudom, és kulturáltan el lehet vele beszélgetni /nem az jön, hogy egyből csak sexre terelődik a hangsúly stb, mint soknál, de biztos bennem van a hiba/ de mi nem vagyunk egy pár, csak mint ismerősök-barát, nincs köztünk semmilyen testi kapcsolat...stb.

Szóval ő mondta, hogy egy nőnek tisztelni kell a férfit, a férjét, és azt kell csinálnia amit mond neki a férfi, de azt is hozzátette, hogy egy jó férj soha nem akar rosszat egy nőnek a feleségének. És igen, ha valahova menni akar, igen azért azt lehet családhoz, anyukához menni, de amúgy nincs nagy járkálás ám, és ha éppen nem mehet a nő, akkor otthon kell maradnia csendben :D tehát ha itt is körülnézünk, nőket maguk nem látni egyedül vásárolni és mindig van velük férfi kísérő, legalábbis, amit én eddig láttam. Nekem is ez így furcsa.

Igen, van bennük ilyen hogy mit csináltál, hol voltál kivel, tőlem is kérdezi ezeket, de mi nem vagyunk egy pár. A munkáról volt szó, mert másik munkahelyet váltanék és én mondtam amire gondoltam, de ő mondta , hogy az nem majd ő mondja hova :D és tényleg ilyenkor átmegy olyan erélyesbe. Néha neki is vannak ilyen kérdései felém.

Én azt mondom, csábító ha egy arab férfi udvarolni kezd, mert kedves, figyelmes, vicces, ugyanakkor komoly is :D de tegyük hozzá, hogy teljesen más világ, mint a miénk.

2017. dec. 15. 22:44
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Araboknál normális.

Értelmes magyar nő nem kezd arab pasival.

2017. dec. 16. 04:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"egy jó férj soha nem akar rosszat egy nőnek a feleségének"

:) Nyilván, csak azt akarja, amit ő gondol jónak. Például azt, hogy ha a nő nem jár el egyedül, vagy nem érintkezik más férfiakkal, akkor nem fogja megcsalni.

Birtokolni akar, nem párkapcsolatot.

Az a durva, ismerek ilyen magyar férfiban is, de szerencsére ez nálunk jóval ritkább.

2017. dec. 16. 10:13
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

16

Náluk ilyen nem is szokás, mint itt a legtöbb nő, sőt lányok már 16 éves kortól a legtöbb "ribizli" erről ennyit. Sokan nem tudnak nőként viselkedni, valami ki tartást mutatva és akkor sírnak ilyenek, mert a férfi csak játékszernek nézi az ilyet, hát ne is csodálkozzon akkor ha olcsó nő módján adja elő magát.

És ismerek ilyen házaspárt és szépen élnek, még ha van ilyen szokás náluk szeretetben és békességben. Akkor csak nem rossz annyira.

Na meg, ha már van férjem ne koslassak már barátnőkkel összevissza, bele az éjszakába pl...italozni, részegen vihogni és lejáratni magam,mint nőt, kávézgatni állandóan,meg halálra fitneszelni magam, hogy az arcom már egy sikoly maszkhoz hasonlít,a súlyom kb 20 kg, a testem kb. egy csontvázhoz hasonlít XD az uram meg otthon van és lássa el magát ahogy akarja, mert ebben élil ki magukat a hiányérzetüket XD meg más férfiak után koslatni, írkálni nekik közösségi oldalakon...stb. Mert sok ilyen is van. Kb a mi szép kis világunkban sokan így élnek.

Azért nem mindig az van, amit ő mond :D

És igen, ha egy férj, férfi jó akkor a nő is úgy igazodik hozzá. Igen, és ott nagyon fontos a család. Nem úgy mint itt sokaknál, eldobom, elhagyom ha nekem éppen vmi nem tetszik...stb.

2017. dec. 16. 12:10
 18/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell mindenkit leáltalánositani... Magyarok közt is akkadnak ilyen fèrfiak!!!
2017. dec. 16. 12:14
 19/20 gargamella ***** válasza:
82%
Nekem volt egy baratnom,Csak az arab pasikra bukott.Mi mondtuk neki mindig hagyja abba,rossz vege lessz.De O nem.Akkor osszeszedett valami irakit,egy Marokkoi utan akivel ossze is hazasodott,atlepett a muszlim vallasra anelkul hogy barmit is elolvasott volna,Csak azert hogy szexelhessenek.Na Ez az iraki nem engedett meg neki semmit,2 honap ismerettseg utan felcsinalta a csajszit,majd terhesen jol elverte,nem mehetett sehova,Mig egy nap a pasi hazavitt egy iraki csajt,hogy o lessz a masodik felesege es ezutan igy fognak szepen ellni.A csaj el akart menekulni,de nem szabadott,mivel kulfoldon voltak,es a gyereket nem vihette magaval sehova,mivel az emberrablasnak igenyul.Szal mindenfele menhelyekre ment,meg ma is itt el,teljes szegenysegben,nincstelensegben.Szoval Gondold at!Ezek mind ugyanaz akarjak,gyereket hogy itt maradhassanak Europaban,meg meg a masik feleseget aki az igazi szerelmuk.Ezt mar annyiszor lattam.
2017. dec. 16. 13:08
 20/20 anonim ***** válasza:
65%
Szopacs 😋
2017. dec. 16. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!