Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm előttem egy arab csávóval járt, mást is zavarna ez?
Nagyon szeretem de olyan kiábrándító ez. Nem tudom megfogalmazni miért zavar de tényleg rosszul esik nekem. Gondolom velem van a baj...A többi exe nem érdekel azok nem zavarnanak. Amúgy nem futó kapcsolat volt hanem komolyabb.
Tényleg nem tudom megfogalmazni miért zavar :/ Nem vagyok rassszista egyébként, nincs ilyen irányultságom. Nem akarom mondani neki, minek idegesítsem ezzel, csak elmúlik ez az érzés nem?
De, valószínűleg rasszista vagy. De legalább bevallod, hogy semmi indokod nincs rá, hogy zavarjon, és nem találsz ki mindenféle dolgot amivel takarózhatsz és megmagyarázhatod.
Nem gáz amúgy, mert te is tisztában vagy vele, hogy a fejedben van a hiba, és előbb-utőbb rendbe rakod, mert nem vagy egy hőbörgő náci. Én nem mondanám a helyedben, teljesen felesleges, amúgyis hülyeség az exek miatt bánkódni, a származása meg irreleváns. Majd elmúlik. Mégis próbáld meg megfogalmazni, hogy miért zavar ez, vagy olvass utána, biztos vannak olyanok, akik hasonlóan éreztek, csak már rájöttek az okára.
Egyáltalán milyen arab volt,amiért zavart?Ilyen vaskalapos,vagy valamivel modernebb felfogású?
Egyébként baromi sok korlátozó hímsoviniszta pasas van más nemzet fiai közt is,elég Európában is körül nézni.Vagy Trumpról megnézni pár összevágást.Ő is hímsoviniszta,mint az állat és még nem is arab.
Nem lesz jobb. Örülj, hogy te voltál az első ilyen pasija, és elmondta. A következőnek már biztosan letagadná, ezért ne mondjál neki semmit, hogy miért dobod ki, vagy mondjál mást. Szakítsál vele, és keress mást. Persze az új csajod meg lehet, hogy 30 arabot fog letagadni...
Csak azok szerint nem számít a múlt, akinek szégyenkeznie kell miatta. Aki büszke lehet rá, annak nagyon is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!