Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti támogatnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti támogatnátok a párotokat, ha önbizalomhiányos lenne a melle miatt?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Mi a támogatás? Adok neki 1 millát cicire, vagy állandóan vigasztalom, hogy nem, nem olyan kicsi és nem lóg...

Ha szeretek valakit, akkor nyilván támogatom...de nem mindenáron és nem a végtelenségig.

2018. jan. 9. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

Milyen szempontból, csúnya vagy pici?

Ha lógós és úgy kicsi is mellé (kb. mint egy lyukas tejeszacskó) és meg akarja csináltatni akkor támogatnám. Ha csak emiatt sopánkodnak akkor nem nagyon tudnék őszinte szívvel lelket önteni belé mert valóban nem szép hiába tagadjuk.

Ha csak nagyon kicsi (A kosár) akkor nem érdekelne, ugyanúgy rácuppannék.

2018. jan. 9. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
17%

az önbizalmát nem növelném mert saját tapasztalat, hogy nem életfeltétel..

viszont támogatnám hiszen ő én vagyok tehát szeretem amennyire bírom

2018. jan. 9. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy gondolom, ő is támogatna engem hasonló esetben.
2018. jan. 9. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ. Ha meg van ereszkedve szoptatás után, vagy jelentős méretbeli különbségek vannak a kettő között, akkor ésszerű megoldás a műtét, támogatnám. Ha csak az a baja, hogy kicsi, az szánalmas, ok nélküli picsogás, mehet amerre lát.
2018. jan. 9. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Hogy lehet valaki onbizalomhianyos a melle miatt?
2018. jan. 9. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Látom te is csak a női magazinokon és a médián szocializálódtál, ezért vagy a melled miatt önbizalomhiányos, de ezt is csak magadnak köszönheted, mert ennyire befolyásolható vagy.

Baj, hogy kicsi? Fogadd el, ez genetika. Vagy hízz meg, mivel a mell zsírszövetekből áll, és a melled is nagyobb lesz.

De kívánom, hogy ettől nagyobb problémád az életben ne legyen.

2018. jan. 9. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Te jó isten, micsoda férfiak...
2018. jan. 9. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret, támogat, legalábbis lelkileg.

Én anno sokat panaszkodtam az egyémre a (most már) férjemnek, mert nekem meg túl nagyok az alakomhoz.

Egy időben kisebbíttetni szerettem volna, de aztán megbarátkoztam vele, hogy kisebb már nem lesz, maximum nagyobb sajnos.

Megmondta, hogy neki így tetszem, de az én testem, és azt teszek vele, amit szeretnék. Végül beletörődtem.

2018. jan. 9. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:
92%
A kicsi cicik rajongója vagyok. 😊 Viszont lehet egy kicsi mell is lógós, fonnyadt, csúnya. Attól függ, miben kéne támogatni, mentálisan és egyfolytában pumpálni az egóját, miközben folyton ecsetelné, hogy nem hisz nekem és nyavalyogna tovább? Ez nagyon fárasztó lenne. Esetleg csak néha várna pozitív visszacsatolást? Ezzel semmi baj nincs. 😉
2018. jan. 9. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!