Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti támogatnátok egy önbizalomhiányos fiút?
Természetesen nem anyagilag, és csak eleinte gondolom. Főleg olyan 18-20 év körüli lányokhoz szólna a kérdésem, aki egészséges önbizalommal rendelkeznek. Mennyire taszító, ha egy férfi nem magabiztos? Önmagában kizáró ok csupán ez? Adnádok esélyt egy önbizalomhiányos férfinak? Segítenétek neki, hogy lássa az értékeit? Vagy aki ilyen az már esélyt sem kap?
Azért kérdezem, mert én eléggé önbizalomhiányos vagyok. Hiába mondják néhányan, hogy semmi okom rá, úgy érzem csak egy barátnő tudna erről meggyőzni. Ha megmutatná, hogy igen is lehet engem szeretni, és csakis én kellek neki.
Ha kicsit önbizalomhiányos, az elmegy, de nem bírom, mikor egy férfi folyamatosan nyafog és nekem kell "udvarolni", hogy igenis jó pasi, helyes, okos stb. Volt már szerencsém ilyenhez, állandóan csak azt hallgattam, hogy neki mi a baja magával és egy idő után nagyon elegem lett belőle.
Lényeg a lényeg, ne ess túlzásba, ne sajnáltasd magad.
Járni nem járnék vele ,de barátilag támogatnám.
Szerintem ha egy férfinak nincs meg az önbizalma magában, akkor mások hogyan bízzanak benne?
Én igen, bár elvárnám tőle, hogy ő is engem, mert nekem se mindig van elegendő önbizalmam.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!