Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak más a női ideálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak más a női ideálja, az exe. Tejesen önbizalomhiányos lettem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon imádja a szőke kékszemű nőket, akárhányszor meglát egy ilyet mindig szóvá teszi hogy "azok a szemek" stb. Volt egy barátnője aki ugyanígy néz ki

[link]

Őt dicséri folyton hogy milyen szép volt stb. Én meg barnahajú barna szemű vagyok mint ő:

[link]

teljesen leszívja az önbizalmam. Tudom hogy a fiúknak inkább az ilyen szőke kékszemű csajok jonnek be de szerintem akkor sem kene mondogatnia. Nagyon szeretem de akkor is bánt. Álmodok is ezzel hogy ott az exe és őt nézi stb.

2016. júl. 25. 10:53
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
És annyibol megertem hogy a szoke tenyleg biztos szebb meg jobban odavonzza a szemeket, a kek szem meg gyonyoru.
2016. júl. 25. 10:54
 2/28 A kérdező kommentje:
Ja és 20 évesek vagyunk
2016. júl. 25. 10:55
 3/28 A kérdező kommentje:
Ja es meg annyi hogy miatta befestettem szokere a hajam mert azt akarta, de inkabb visszafestem barnara mert nagyon hulyen all..
2016. júl. 25. 10:56
 4/28 anonim ***** válasza:

hát nem tudom...

nekem is van egy külső ideálom (nőiesen telt alak), mégsem volt bajom a volt barátnőm átlagos alakjával...

haj, szemszínre nincs annyira ideálom, de tetszik a szőke és a barna is...

szerintem elég nagy bunkóság a barátodnak ilyen dolgokat mondania...szerintem beszélj vele erről, hogy téged ez mennyire bánt...

ha meg annyira ragaszkodik az ideáljához, akkor keressen olyan barátnőt...

23F

2016. júl. 25. 10:57
 5/28 anonim ***** válasza:

"kek szem meg gyonyoru"

sokan ijesztőnek találják a kék szemet...

nekem inkább a barna vagy zöld tetszik, mert a kék az hideg szín...

23F

2016. júl. 25. 10:58
 6/28 anonim ***** válasza:
Te is mond neki mi a te ideálod ami nem ő.Majd meglátod neki hogy esik!! kölcsön kenyér vissza jár. Utána majd rájön neked ez hogy esik!! Vagy hogy talán akkor legyen az exével ,de nélküled.Én biztos ezt nem tűrném el.
2016. júl. 25. 10:59
 7/28 A kérdező kommentje:
Probalt kibekulni az exevel de nem beszel vele a csaj.. Ot is oktatta h legyen vekonyabb stb
2016. júl. 25. 11:00
 8/28 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen vagy, mint a csaj a második képen, akkor önbizalomhiányod még véletlenül se legyen. Amúgy nekem is van ilyen, hogy "ideál". Nekem a rókavörös lányok, zöld szemekkel, és szeplőkkel. Na még sose volt ilyen barátnőm, és ezt nem azért mondom így, mert ki vagyok rájuk éhezve, és sajnálom. hogy nem volt. Volt fekete, barna, szőke hajú barátnőm, egyenes, göndör, hullámos hajjal. Csak egy dolgot vártam el ilyen szempontból: a hosszúságot. Imádom ha egy lánynak hosszú haja van. És a legfontosabb: mind gyönyörű volt, és sose voltam úgy, hogy "áá nem vörösek, csak ez jutott:(". Szóval emiatt ne legyen önbizalomhiányod. Viszont a barátod jó nagy tirpák, hogy más lányokat dicsérget előtted. 23/F
2016. júl. 25. 11:05
 9/28 anonim ***** válasza:

habár nekem is a kék szex hosszú szőke haj az ideálom!!!

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 25. 11:10
 10/28 anonim ***** válasza:

habár nekem is a kék szem hosszú szőke haj az ideálom!!!

[link]

[link]

[link]

bocsi szokás hatalma!!!!!!!!!!!!!!

2016. júl. 25. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!