Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak más a női ideálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak más a női ideálja, az exe. Tejesen önbizalomhiányos lettem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon imádja a szőke kékszemű nőket, akárhányszor meglát egy ilyet mindig szóvá teszi hogy "azok a szemek" stb. Volt egy barátnője aki ugyanígy néz ki

[link]

Őt dicséri folyton hogy milyen szép volt stb. Én meg barnahajú barna szemű vagyok mint ő:

[link]

teljesen leszívja az önbizalmam. Tudom hogy a fiúknak inkább az ilyen szőke kékszemű csajok jonnek be de szerintem akkor sem kene mondogatnia. Nagyon szeretem de akkor is bánt. Álmodok is ezzel hogy ott az exe és őt nézi stb.

2016. júl. 25. 10:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én volt barátom ennek az ellenkezője volt. A barna típusú, mediterrán nőket preferálta. Amikor kikértem a véleményét ennek ellenére a szőkére szavazott, mert azt mondta ez áll nekem a legjobban.

Az ilyen pasasok csak bizonytalanságban akarnak tartani, hogy sose lehetsz neki elég jó, leépíti totálisan az önbizalmadat.

2016. júl. 25. 14:03
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd eljön az az idő is, amikor nem adsz már ilyen idióta energiavámpírok véleményére. De addig hosszú és rögös az út fel a fejjel :)
2016. júl. 25. 14:17
 23/28 anonim ***** válasza:
Egy ilyen pasitól mit akarsz? Egyébként kérdezted már tőle, hogy miért jött össze veled, ha tök ellentétes nők tetszenek neki? Ha nincs ló szindróma? Amúgy ha velem csinálna ilyet valaki, hogy az utcán meglátott csajra ilyen megjegyzést tesz, addig lettem volna vele. A másik pedig, hogy ha ki akarna békülni az exével, akkor miért van veled? Csak azért, mert az exe nem akar hallani róla? És ha megismerkedik egy szőke, kék szemű lánnyal, akkor téged el is felejt? Komolyan nem értem, mit akarsz ilyen palitól?
2016. júl. 26. 14:06
 24/28 anonim ***** válasza:

Viccesek a mai nők.

Ha én nem vagyok elég jó nektek, akkor természetesen az az én hibám. Ha te nem tetszel nekem, akkor az is az én hibám.

És aztán csodálkoztok, hogy mindenki max üríteni akar belétek és nem örök szerelmet, házasságot, habos-babos esküvővel...

2016. júl. 26. 15:09
 25/28 A kérdező kommentje:
2016. aug. 22. 09:51
 26/28 anonim ***** válasza:

ne kezd itt is :D

23F

2016. aug. 22. 09:53
 27/28 anonim ***** válasza:
kék szex :D
2016. aug. 22. 10:41
 28/28 anonim ***** válasza:
olyana akar firmalni, ami neki tetszik. Lehet szeret teged de ha nem fogad el es kepes maat dicserni elotted akkor nem szeret igazan...fotditva o se erezne jol magat
2016. aug. 22. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!