Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak más a női ideálja, az exe. Tejesen önbizalomhiányos lettem, mit csináljak?
A barátom nagyon imádja a szőke kékszemű nőket, akárhányszor meglát egy ilyet mindig szóvá teszi hogy "azok a szemek" stb. Volt egy barátnője aki ugyanígy néz ki
Őt dicséri folyton hogy milyen szép volt stb. Én meg barnahajú barna szemű vagyok mint ő:
teljesen leszívja az önbizalmam. Tudom hogy a fiúknak inkább az ilyen szőke kékszemű csajok jonnek be de szerintem akkor sem kene mondogatnia. Nagyon szeretem de akkor is bánt. Álmodok is ezzel hogy ott az exe és őt nézi stb.
Az én volt barátom ennek az ellenkezője volt. A barna típusú, mediterrán nőket preferálta. Amikor kikértem a véleményét ennek ellenére a szőkére szavazott, mert azt mondta ez áll nekem a legjobban.
Az ilyen pasasok csak bizonytalanságban akarnak tartani, hogy sose lehetsz neki elég jó, leépíti totálisan az önbizalmadat.
Viccesek a mai nők.
Ha én nem vagyok elég jó nektek, akkor természetesen az az én hibám. Ha te nem tetszel nekem, akkor az is az én hibám.
És aztán csodálkoztok, hogy mindenki max üríteni akar belétek és nem örök szerelmet, házasságot, habos-babos esküvővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!