Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak más a női ideálja, az exe. Tejesen önbizalomhiányos lettem, mit csináljak?
A barátom nagyon imádja a szőke kékszemű nőket, akárhányszor meglát egy ilyet mindig szóvá teszi hogy "azok a szemek" stb. Volt egy barátnője aki ugyanígy néz ki
Őt dicséri folyton hogy milyen szép volt stb. Én meg barnahajú barna szemű vagyok mint ő:
teljesen leszívja az önbizalmam. Tudom hogy a fiúknak inkább az ilyen szőke kékszemű csajok jonnek be de szerintem akkor sem kene mondogatnia. Nagyon szeretem de akkor is bánt. Álmodok is ezzel hogy ott az exe és őt nézi stb.
Nézd, 30 feletti férfi vagyok és soha az életben nem dugtam még olyan nőt, aki akár csak közelében lett volna az ideálomnak(ami mondjuk pont barna hajú, csak mellékesen jegyzem meg).
Igazából mi ezen nem problémázunk úgy, mint a nők. Ti vagytok és kész, elfogadjuk a helyzetet.
Tévedésben élsz. Nekem a barna hajú, barna szemű nők a gyengéim. Mondjuk nem is fiú vagyok, hanem már férfi :P
Ha ennyire gyökér, hogy a jelenlétedben az exéről beszél, meg az ideáljairól, akkor tedd fel a kérdést neki is és mafadnak is, hogy tulajdonképpen mit akarsz/vársz ettől a kapcsolattól?
Kerdezo: ki akart bekulni az exevel, de nem sikerult. Ezert vagy most te neki? Te potlek vagy? S ennyi eleg? Meg aggodsz itt semmisegeken? S beered azzal, hogy beleelvez a szadba s elturod az ilyen mondatait?
Meno a srac mi? Motoros, Audis (BMW-s) vagy zenesz?
Barátod idővel majd kéri, hogy festesd át magad szőkére is....
Én hagynám a helyedben. Csak egy pótlék vagy neki, perpillanat. Lelkileg bánt. Szeret egyáltalán?
26/F, mellesleg a barnahajú, barnaszemű lányok a zsánereim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!