Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki volt már hasonló helyzetben mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a párommal de nem akar szexelni 38 éves sajnos alkohol problémai és drogproblémái voltak de eleinte minden rendben volt a szexel most kb 2 éve mindent kitalál csak ne kelljen ha este szeretnék össze bújni vele mindig halogatja h majd később de utána semmi nem lesz belőle ha csináljuk is akkor sem megy neki ,legutóbb kibökte hogy azért nem kíván mert nem vagyok az esete soha nem is voltam de nagyon nagyon szeret engem és nem tudná nélkülem elképzelni az életét ,sajnos ezt nem tudom hova tenni nem vagyok csúnya ,nem vagyok buta nem értem hogy akkor 5 évig ment 2 éve meg semmi mikor állítólag soha nem voltam az este most padlón vagyok légyszíves valaki segítsen ilyen helyzetbe mit tegyek
2018. jan. 7. 13:26
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igazából a gyerekkel elvan sokszor szokta mondani nekem h nem nyálas tipus és nem akar mindig rajtam ülni mert ő soha nem is volt olyan eggyik nőjével sem
2018. jan. 7. 18:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Akkor van gyereketek már? Úgy értettem a korábbi leírásból, hogy csak szeretnél vagy szeretnétek.
2018. jan. 7. 19:02
 23/25 A kérdező kommentje:
Nincs csak szeretnék azt hogy a gyerekkel el van azt a nővérem kislányára értettem mert vele a kislánnyal nagyon szépen bánik
2018. jan. 7. 19:27
 24/25 anonim ***** válasza:
Ebből nem lehet messzemenő következtetést levonni, mivel gondolom csak időnként van nálatok a kislány. A saját gyerek minden szempontból teljesen más. Jól meg kell ezt gondolni, mert ha "összejön" a gyerek, akkor már sokkal nehezebb lesz lépned, ha boldogtalan leszel a kapcsolatban. Viszont amiket leírtál, az alapján a boldogtalanságra jó esély van.
2018. jan. 7. 19:43
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !
2018. jan. 8. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!