Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már hasonló helyzetben? (hosszú)
A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt.Nagyon nagy az összhang közöttünk és az is volt szinte mindig, viszont vannak problémák amiken nem tudok túllépni. Például, hogy ő még nem mutatott be engem otthon és már többször is elmondtam hogy ez zavar és mondja hogy változtatunk rajta de nem történt azóta se semmi.Ezenkívül még vannak kisebb dolgok amik zavarnak és szintén beszéltem már róluk de semmi. Úgy érzem bármennyire is boldog vagyok vele és szeretem ezek a dolgok belül nyomasztanak és mindig is zavarni fognak. Az utóbbi időben sokszor voltam feszült főleg ezek miatt, sokat veszekedtünk is.
A másik problémám pedig, hogy van egy másik fiú akit régóta ismerek, de soha nem beszéltünk sziánál többet. Pár hónapja egy társaságba keveredtünk és azóta nem tudom elfelejteni.Egyértelműen megvan köztünk a kémia, de ő tipikusan a lányok kedvence és nem tudom hogy mindegyikkel így viselkedik e vagy csak velem. Már kezdtem kiverni a fejemből, nem beszéltünk egy hónapig, aztán megint felbukkant. Egy buli alkalmával meg is akart csókolni, de a megcsalás nem az én műfajom, nem hagytam. Ennek ellenére ugyanúgy motoszkál a fejemben a gondolat, hogy mi lett volna ha. De fogalmam sincs, hogy igazából mit akar tőlem, csak azt látom máshogy kezel mint a többi lányt, talán pont azért mert én nem futok utána.A lényeg, hogy nem tudom elfelejteni, de lehet csak az vonz benne hogy új és izgalmas míg a barátommal mostanában inkább feszültség van és szinte mindig ugyanaz megy, ugyanazt csináljuk, ha neten beszélünk is kicsit unalmas már. Ezek ellenére szeretem és eszem ágában sincs megcsalni. Most időt kértem már egy ideje. Ő tudom hogy nagyon szeret és hajlandó értem változtatni de én nem tudom mit akarok. Ha szakítok lehet hülyeséget csinálok és nagyon megbánnám, de azt sem érzem fairnek ha egy másik fiú foglalkoztat akármennyire is és ha csak feszkózunk állandóan akkor az senkinek nem jó. Magamat hibáztatom az egészért, amiért így érzek és úgy gondolom olyat érdemel aki legalább annyira szereti mint ő engem.
Kérlek segítsetek
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!