Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már hasonló helyzetben mit tegyek?
1/25 A kérdező kommentje:
24 éves lány vagyok ő 38 éves férfi az a legrosszabb h gyereket szeretnénk de így sajnos nem lesz :(
Szerintem nem az a baja,hogy nem vagy az esete.Ezt nem értem.Szerintem csak átmenetileg valami baja van és inkább elkerüli a szexet,mert fél,hogy kudarcot vall.
2018. jan. 7. 13:31
Az is lehet,hogy megijedt egy kicsit.Lehet annyira nem gondolja komolyan a családalapítást.24 évesen nekem is volt 38 éves párom,4évig voltunk együtt,de ő konkrétan kijelentette,hogy nem akar gyereket.Ismerek egy 42éves férfit,akinek 23éves a barátnője,és szereti,de nagyon kellemetlenül érzi magát a korkülönbség miatt.Nemjár vele sehova,szinte titkolja. Akarom mondani,szerintem a korkülönbség lehet baj.
2018. jan. 7. 13:37
4/25 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h a család alapítással van baja mert leültem vele én is kérdeztem és azt mondta hogy nehogy azt higgyem neki is rosszul esik mikor megjön nekem csak ő nem mutatja ki és zavarja h miért nem sikerül aztán ecseteltem neki h havi 2 szex ami esetünkben szerintem kevés ,meg azt is mondta hogy már úgy kezd hozzá a szexnek h mi van ha nem sikerül neki elmenni de nem értem mindent megadok neki szexben nem tudom mi lehet vele erre a nem vagyok ez esete úgy mondta h mikor megismerkedünk túl sovány voltam most h szedtem fel egy kicsit most meg az a baja nem értem ,ha nem is sikerült neki elmenni akkor sem bántottam egy szóval sem hiába sírhatnékom volt legszívesebben, mindig azt mondtam neki h majd legközelebb erre a legközelebbre meg kb 3 hetet kell várnom és teljesen kivagyok mindig azzal jön nekem pl h ő öreg meg h nem robot h állandóan rajtam legyek
"azért nem kíván mert nem vagyok az esete soha nem is voltam"
Itt bújik meg a lényeg, a többi csak kellemes díszcsomagolás. Ez a duma konkrétan gyomorforgató, már bocsánat. NAGYON sajnálom, de ha nem tudjátok tényleg megbeszélni a dolgot, akkor nincs más hátra, ezt Te is tudod :(
F39
2018. jan. 7. 13:48
Mit tegyél? Gyere el hozzám én ki elégítelek ;)
2018. jan. 7. 13:49
Én soha nem tudom megérteni az ilyet.Az én barátom is azt mondja most,hogy túl sovàny voltam,most meg jól nézek ki,hogy rámjött 3kg,viszont így én nem szívesen vetkőzök. De nem értem,hogy akkor minek jött össze veled?Ha szeret akkor nem mindegy?
2018. jan. 7. 13:55
Lehet a drogos, alkoholos múlt most csapódik le a potenciáján.
Arra is most jött rá, hogy túl öreg hozzád.
Ez a nem vagy az esete, ez szerintem csak egy kifogás nála.Eddig az voltál?Elég ellentmondásos részéről.
Az sincs kizárva, hogy valahol máshol elégül ki...
Ami biztos, nem őszinte hozzád.A miért? az nem található ki ismeretlenül és Ennyi leírásból.
A helyedben kicsit jobban utánanéznék a dolgainak, akkor is, ha itt megköveznek érte.Utána viszont döntenék erről a kapcsolatról a talált dolgok alapján (mert biztosan lesznek).Bár én szívem szerint lépnék tőle és már holnap.Nekem ez már bőven elég lenne a továbblépéshez.
2018. jan. 7. 14:03
9/25 A kérdező kommentje:
én sem értem el akartam költözni haza de nem engedte mondtam neki h nem várom meg míg talál egy másikat mert én éppen jó vagyok addig mert mindent megteszek érte azt mondta azt soha nem tenné de engem meg zavar h mindig vissza utasít nem merek már én sem kezdeményezni próbáltam szép szexi fehérneműt venni felvettem épp játszott a számító gépen és kinevettet ugye nem szoktam ilyen dolgokat fölvenni de gondoltam hátha de nevettet nagyon szégyelltem magam azóta sem vettem fel többet 39F hogy érted azt hogy itt bújik meg a lényeg
10/25 A kérdező kommentje:
És igen ez a másik mumus a számítógép a warcraft nevű játék amin képes 8 órákat játszani meg 10 et is
Kapcsolódó kérdések: