Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a genyó, vagy tényleg a barátom az önző?
#17, nincs különbség, az igéret az igéret. Attól, hogy nem életbevágó, már be se kell tartani? De igen.
Egyébként meg persze, mindig jöhet közbe más, de akkor is kommunikálni kell. Nem mindegy, hogy nem tartja be az ígéretét. Egyszerűen csak tojik a másik fejére, vagy elnézést kér érte, előre, hogy nem fog tudni este elmenni, mert fáradt.
vicces, aki azt mondja milyen gáz szexmegvonással büntetni. mert egy nőnek mindig akarnia kell a szexet? :D
ha a barátom leszrna, amikor tudja hogy várom hogy legyen valami, nekem se lenne kedvem szexelni. nem hiszem hogy hiszti, ha nincs kedve szexelni az embernek.
egyébként úgy olvasom, normálisan kezelte a helyzetet a kérdező, felébresztette a barátját, hogy legalább koccintsanak.
az meg teljesen lényegtelen, hogy nektek mennyire fontos vagy nem fontos a szilveszter. senki le se szrja, hogy nektek egy átlagos nap. ha a kérdezőnek fontos, akkor a barátja tekintettel lehetett volnará igazán.
de azért az is túlzás, aki ennyiből itt már megítéli az egész kapcsolatot, elássa a kérdezőt és a barátját is, és azon élvezkedik, hogy neki milyen k jó kapcsolata van. :D
Nna,az ilyen mentalitás miatt nem kell nyugaton a balkáni pasi párkapcsolatra,legyen az szakmunkás vagy mérnök-informatikus! Sajnos nem egyedi eset az ilyen,de ennél csak normálisabb exeim voltak.
Kérdező,én megmondtam volna ennek a véglénynek,hogy látni se akarom,úgyhogy vagy ő kezd el most pakolni vagy én dobálom ki a cuccait az utcára.Menjen amerre lát! Az egy dolog,hogy be se tartotta az ígéretét,de cserébe még el is várta,hogy tartsd oda a valagadat.Piha!
Annyira lovagoltok azon, hogy jaj, de megígérte és jaj, most össze dől a világ, mert most nem teljesült az, amit megígért, és most mennyire egy genyó szemétláda ez a pasi, de egyébként az esetek 99%-ban biztos, hogy mindig betartja az ígéretét, csak most éppen nem.
Annyira merevek vagytok, hogy az már fertelmes.
Lazuljatok már el, könyörgöm. Az élet nemcsak fekete és fehér!
#28,
"de egyébként az esetek 99%-ban biztos, hogy mindig betartja az ígéretét, csak most éppen nem."
Te látnok vagy, jó a cucc?
Aki összekeveri a seggit a szájával, az nem kivételképpen teszi, - nem látja a különbséget. Én meg látom, és maradok is ennél a merev nézetemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!