Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a genyó, vagy tényleg a barátom az önző?
Hisztigépezet.
Láttad, hogy kidőlt, mit kell azon közölni, ha a két szemeddel látod, hogy alszik?
És még te vagy felháborodva? Örültél volna annak, hogy kis időt töltötök együtt, de nem, te még egy lapáttal ráteszel, mert őfelségének nem úgy sikerült az estéje, ahogy eltervezte.
Hisztis kislány vagy. Miért nem foglaltad el magad értelmesen kiöltözés helyett? Láttad, hogy alszik és nem fog estére felkelni.
Nem kellett volna bealudnia, meginni egy kvt aztán goo kicsit be a városba , tüzijáték ilyesmi minimum.
Viszont te is gyerekes vagy , szexmegvonással büntetni pfff...
És ez azt hiszed, hogy olyan hűűű...de nagy ígéret volt?
Azt hiszed, hogy mindig minden úgy megy, ahogy eltervezed és megígéred, hogy pl. soha nem jön közbe semmi?
Alkalmazkodni is tudni kéne az adott helyzetekhez.
Jó lenne, ha megtanulnál alkalmazkodni.
Igazad van. Nem tartottam be az ígéretét, xart a kérdező fejére.
Utána meg parancsszóra szexelni akart. Röhej. Ez nem szex megvonás, a kérdező nem egy robot.
Máskor sem lehet rá számítani?
"Alkalmazkodni is tudni kéne az adott helyzetekhez. "
Így van. Szilveszterkor nem kell bealudni, a megbeszéltek ellenére.
Nem egy szokásos hétvége volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!