Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véletlen kétszer is bejelöltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen kétszer is bejelöltem egy srácot, a barátom őrjöng. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szánalmas a helyzet. :D

A barátom fürdött, én addig telefonon facebookoztam. Látom, hogy jelezte, hogy xy srác ismerősöm lett. Nézem, hogy ez ki, mert én nem jelöltem be, de visszaigazolt. A barátom meglátta, és kérdezte, hogy honnan ismerem a srácot, mert neki egy elég utálatos ismerőse. Megmondtam, hogy valószínűleg ahogy görgettem biztos bejelöltem. Oké. 2 hét elteltével a srác törölt engem az ismerősei közül.(Megnéztem a barátom kérésére).

A lényeg, hogy eltelt fél év, és megint ismerősöm lett a srác, és rám is írt, hogy honnan ismerem. A barátom az kiakadt, hogy én biztos kikezdtem a fiúval. NEM TUDOM hogy lett ismerősöm, rá se mentem az adatlapjára, semmi. Nyilván ha bejelöltem volna megmondanám.

Azóta a srác is írogat, megírtam neki, hogy véletlen volt, de tök nagyra van magával és nem hiszi el, a barátom meg üvöltözik.

Fogtam és töröltem magam az arckönyvről, ennek ellenére a barátom szerint nekem viszonyom van. :D

Ez mi?

Komolyan mondom, hogy szégyellem magam, de nem tudom megbékíteni őt. Megmutattam a levelezést is, de ki van borulva.(Anno köztük volt egy konfliktus, és a barátom utálja a srácot).

Azóta nincs facebookom, a barátom viszont ne szól hozzám. :D

2017. dec. 30. 14:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Dobd ki, ez beteg, b+.
2017. dec. 30. 14:54
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha ez nem kamu, akkor semmi sem az.
2017. dec. 30. 14:58
 3/15 A kérdező kommentje:

Sajnos nem az.

Sokszor van, hogy görgetek lefele, és befagy a telefonom, megakad, nem egy "ismerősöm" lett már így.

A barátom meg eddig nem figyelte, kiket "jelölgetek", csak erre kapta fel a fejét, mert rühelli a srácot.

2017. dec. 30. 15:00
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
A baratod beteg.
2017. dec. 30. 15:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Elég hirtelen haragú a barátod, mondhatnám elviselhetetlenül. Más dolgokat is így reagál le?
2017. dec. 30. 15:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány évesek vagytok, de ez még tizenévesen is nagyon gáz, felnőttként meg pláne! Most komolyan azért törölted magad le Facebookról, mert a barátod elmebeteg, és hisztizik mint egy kétéves ha nem úgy van valami ahogy ő akarja?! Különben is, attól mert neki konfliktusa volt egy sráccal, neked még miért ne lehetne ismerősöd? Én a helyedben dobnám a pasit, mert ilyenekből lesznek a betegesen féltékeny emberek, akik ha valaki ránéz a párjukra, már majd megölik.
2017. dec. 30. 15:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld, nekem mikor volt barátom, akkor is vettem fel ismerősnek más srácokat, olyanokat, akiket tényleg ismertem, pl egyetemi szaktársakat. Sőt, esetenként még leveleztem is velük! Megkérdeztem tőlük, hogy mi volt a házi, meg ilyenek. És semmi baj nem volt belőle! Igaz a volt barátomnak senkivel nem volt olyan konfliktusa, ami miatt ennyire rühellné az illetőt. Ilyen is van, és szerintem ez a normális. De ha neked az a jó, hogy a barátod ilyen pitiáner dolgok miatt őrjöng, és úgy kezel, mintha a rabszolgája lennél, akkor csak tessék. Én biztos nem bírnám. Mondjuk én alapból olyan vagyok, akinek sok privát szféra kell, a féltékenykedés a halálom.
2017. dec. 30. 15:40
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
Azt mondjuk nem vágom, hogy ha véletlenül jelölted, miért vártad meg, hogy ő töröljön fél év után, ettől függetlenül kissé végletesek vagytok mindketten.. pont összeilletek.
2017. dec. 30. 16:29
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Ismeros helyzet, az en baratom ennel sokkal rosszabb :(

O is orjong ha egy sracot bejelolok, vagy visszajelolok. De mindegyiknel... Osztalytarsakat se merek visszajelolni ha himnemu, ami eleg kellemetlen is nekem. Azon a velemenyen vagyok, hogy amig tobb a jo tulajdonsaga, addig nem dobom ki apro dolgok miatt. Es ez nem nagy dolog azert..

Emiatt ne mondanam h 'beteg' a srac.. Ha beteg lenne ennel sokkal rosszabb dolgokat tenne veled. De ezt ugysem erti meg, a sok tokeletes, parkapcsolati pszichologus aki ide irogat..

2017. dec. 30. 17:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is rendszeresen sikerül így embereket bejelölni :D
2017. dec. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!