Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen kétszer is bejelöltem egy srácot, a barátom őrjöng. Mit tegyek?
Nagyon szánalmas a helyzet. :D
A barátom fürdött, én addig telefonon facebookoztam. Látom, hogy jelezte, hogy xy srác ismerősöm lett. Nézem, hogy ez ki, mert én nem jelöltem be, de visszaigazolt. A barátom meglátta, és kérdezte, hogy honnan ismerem a srácot, mert neki egy elég utálatos ismerőse. Megmondtam, hogy valószínűleg ahogy görgettem biztos bejelöltem. Oké. 2 hét elteltével a srác törölt engem az ismerősei közül.(Megnéztem a barátom kérésére).
A lényeg, hogy eltelt fél év, és megint ismerősöm lett a srác, és rám is írt, hogy honnan ismerem. A barátom az kiakadt, hogy én biztos kikezdtem a fiúval. NEM TUDOM hogy lett ismerősöm, rá se mentem az adatlapjára, semmi. Nyilván ha bejelöltem volna megmondanám.
Azóta a srác is írogat, megírtam neki, hogy véletlen volt, de tök nagyra van magával és nem hiszi el, a barátom meg üvöltözik.
Fogtam és töröltem magam az arckönyvről, ennek ellenére a barátom szerint nekem viszonyom van. :D
Ez mi?
Komolyan mondom, hogy szégyellem magam, de nem tudom megbékíteni őt. Megmutattam a levelezést is, de ki van borulva.(Anno köztük volt egy konfliktus, és a barátom utálja a srácot).
Azóta nincs facebookom, a barátom viszont ne szól hozzám. :D
Aki örjöng, az hülye, aki ilyen szinten kontrollja a társát ( #9), az kezdő darabolós.
Azt én sem értem, miért nem a pasit tiltottad le, miért magadat törlöd - látod hiába.
Én is jelöltem már olyat, akit nagyon nem kellett volna- nagy ujjak, kis telefon, de,hogy kétszer is hát tényleg furcsa.
De lövésem sincs a párom kiket jelöl, vagy igazol vissza.
Csak egyszerűen szeretjük egymást.
Kétszer is bejelölted ugyanazt az embert?
Szerintem ez a kérdés kitaláció csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!