Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen bejelöltem fiúkat, a párom meg kiakadt. Mit tegyek?
Telefonon szoktam facebookozni. Sokszor van, hogy görgetem lefelé az üzenőfalat, és nézelődök rajta, amíg a párom fürdik, vagy dolga van és nem tudok segíteni.
Ott olvasgatok híreket, rajzokat nézegetek, stb.
A tegnap történt, hogy 2 fiú is visszaigazolta, hogy ismer engem. Azt se tudtam, kicsodák. Rám is írtak, hogy honnan ismerem őket, itt már kezdett gyanús lenni nekem az egész, majd a párom is szóvá tette, hogy az egyik az ő haverja, miért jelöltem be, hiszen nem is találkoztam még a sráccal.
Én értetlenül álltam a dolog előtt, a párom meg azt hitte, hazudok és titkolózom. Megírtam a srácoknak, hogy ne haragudjanak véletlen volt, valószínűleg amíg görgettem le a facebookot, véletlen megnyomhattam a gombot, mikor kidobta, hogy kit akarok ismerősnek.
A párom teljesen kiakadt, és nem hisz nekem, hogy véletlen volt. Mit tegyek? Azt hiszi titokban pasizom.
Holott véletlen volt, érintőképernyős a telefon. Nyilván ezek után jobban figyelek, de most mit tehetnék?
Szerintem nem vétettem semmit.
#3:
Nem kell turkájon, a facebook sokszor kidobja, hogy X meg Y mostantól ismerősök, főleg, ha mind2 személy az ismerőse a párjának.
Amúgy kérdező, én is jártam így, csak épp olyan személyt sikerült bejelölnöm, akihez nekem semmi közöm, hanem a barátnőm nézegette az én facebookomról, mert nála le van tiltva...
"Sokszor van, hogy görgetem lefelé az üzenőfalat, és nézelődök rajta, amíg a párom fürdik, vagy dolga van és nem tudok segíteni."
Miért? Te amúgy folyton a párodon lógsz és lesed minden kívánságát? :O
Amúgy kakild le. Véletlen volt kész, velem is előfordult.
Sértődésre csak akkor van okod, hogyha ő nézegeti a te facebookodat.
De ha ennyire bizalmatlan akkor elgondolkodnék azon, hogy vajon miért az és hogy nem tett e valamit ami automatikusan a támadás reakciót váltja ki belőle.
Jajj...én is mindig ettôl rettrgek. :D
Sőt velünk is történt már ilyen.
Nagyon ciki volt. Azóta extrán figyelek. :D
Hát nem is tudom mi akaszt ki legjobban ebben a kérdésben. Attól eleve ledobja az agyam a gépszíjat, mikor azt olvasom, hogy valaki azt lesi, hogy mit lájkolgat a párja fészbúkon, majd ezt még számon is kéri tőle.
De azt hiszem itt mégiscsak ez tette be az ajtót: "nézelődök rajta, amíg a párom fürdik, vagy dolga van és nem tudok segíteni." Mi van? Nem vagy te véletlen egy külön önálló emberi lény? Hogy lehet úgy élni, hogy folyton egymás s_ggébe vagytok bújva, ellenőrizgetitek egymást? Ilyen hülyeségen kiakadni? Hát meg is érdemlitek egymást...
Ha nem hisz neked, az gáz.
Baleset mindenkit érhet én is ugyanígy, telefonon bénázva jelöltem valakit, akit nagyon nem kellett volna.
Visszajelölt, így aztán jobb megoldás híján le is tiltottam :)
Köszönöm a válaszokat.
Félre értés ne essék, van saját életem. Távkapcsolat, péntektől vasárnapig vagyunk együtt,sokszor még ezt se töltjük egyfolytában együtt, a többi nap élem a kis világom, de ezt az időt igyekszünk kihasználni.
Viszek könyvet is, meg rajzolgatok, tehát én elvagyok, de sokszor olvasok a facebookon híreket, mivel egy csomó olyan oldalt lájkoltam(angol hírek, a kedvenc könyveimmel kapcsolatban, stb). Szerintem ettől még nem mászom a fenekébe, akkor másznék, ha még fürdeni meg enni is kísérgetném, és nem szakadnék le róla.
Szerencsére azóta nem emlegeti, de tudom, hogy zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!