Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a genyó, vagy tényleg a barátom az önző?
Minden évben van Szilveszter.
Minden hétvégén lehet menni piálni és bulizni.
Mivel másabb is ez a nap? Csak annyival, hogy éjfélkor már egy másik év van, de ettől függetlenül semmivel se ér többet.
Szerintem jogosan vagy rá dühös kérdező, mivel nem tartotta magát a szavához. Akik pedig azt írják hogy a kérdező hisztis, ti milyen emberek vagytok? Mert a leírtak alapján simán szarnátok bele, hogy mit igértek valakinek.
25/F
A helyében komolyabban vettem volna az ígéretemet, a helyedben meg egy kicsit érettebben kezeltem volna a helyzetet.
Nem tudom, hogy a barátod önző-e, ennyiből nem tudom megítélni, de nem szép, ahogy viselkedett, az biztos.
Van különbség ígéret és ígéret között is. Nem mindegy, hogy mit ígér meg az ember a másiknak.
Ha valami tényleg nagyon fontos és komoly dologban nem teljesíti azt, amit megígért, akkor oké a felháborodás.
De könyörgöm!!! Ez nem életbevágóan fontos dolog volt, hogy ezért hisztizni kéne.
Én is szerettem volna menni a városi tűzijátékra, de mivel fáradt voltam és köhögőrohamaim voltak, ezért inkább otthon maradtam a párommal.
Mert az, hogy kimenjen valaki szilveszterezni, azért egy élet múlik?
Próbáljon már meg valaki egy egész napos sportolás után ébren maradni, mikor teljesen kinyúl utána az ember.
És akkor a kérdező meg miért is nem tolerálta azt, hogy a másik meg hulla fáradt?
Nem kell azt közölni, hogy fáradt, elég, ha a másik ránéz, és akkor tudja.
Suttyó egy pasi, minek sportol, ha nem bírja - gondolom, söröskorsó emelgetést játszottak.
Ha meg már este nem váltotta be a szavát, legalább éjfélkor összeszedhette volna magát.
És nem értik az itt nyávogó kisfiúk, hogy miért nem kellenek a kutyának sem. Ilyen mentalitással... "Hát igaz hogy jól leszartalak, de legalább tartsd ide a pitsád had dugjalak meg, legalább nekem legyen jó estém." Varázslatos. Tényleg, minden lánynak ettől lesz nedves a bugyija.
Hát kérdező, te választottad magadnak. Én biztos nem tűrném hogy valaki így bánjon velem, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!