Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyunk, de mégsem? Mit csináljak?
Adott egy majdnem 3 éves kapcsolat. Sok rossz és még több jót megélt a kapcsolatunk, majd jött egy nagy veszekedés 3 hónappal ezelőtt, és szakítottunk. Viszont már lassan 2,5 hónapja minden nap együtt vagyunk, együtt alszunk, meg mindent csinálunk, csak kivéve a szexet. Viszont a párom azt mondja nem akar kibékülni, és nem is fogunk újra összejönni, de akkor miért enged meg ennyi mindent nekem? Mit csináljak hogy minden a régi legyen szerintetek?
F-23 / L-21
Bocsi, ha én vagyok az értetlen, de te a fiú vagy ugye? Mert valamelyik válaszoló azt írta, hogy nőként nem érdekled, de te nem javítottad ki. Ez tipikusan férfi oldalról fordulhat elő, hogy ágymelegítőnek használnak.
Soha nem lesz a régi. Semmit ne csinálj ez ügyben, felesleges. Lépj tovább. Igen, ahogy az egyik válaszoló írta, értékes időt pocsékoltál el azzal, hogy ágymelegítőt játszottál, közben gyógyulhatott volna a lelked a VOLT párodtól távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!