Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyunk, de mégsem? Mit csináljak?
Adott egy majdnem 3 éves kapcsolat. Sok rossz és még több jót megélt a kapcsolatunk, majd jött egy nagy veszekedés 3 hónappal ezelőtt, és szakítottunk. Viszont már lassan 2,5 hónapja minden nap együtt vagyunk, együtt alszunk, meg mindent csinálunk, csak kivéve a szexet. Viszont a párom azt mondja nem akar kibékülni, és nem is fogunk újra összejönni, de akkor miért enged meg ennyi mindent nekem? Mit csináljak hogy minden a régi legyen szerintetek?
F-23 / L-21
"de akkor miért enged meg ennyi mindent nekem?"
Mert amíg nincs lova addig jó vagy te is. De már nőként kevés a számára.
Akkor szakítottatok frankón?
Akkor miért lógsz vele, miért alszol vele?
Ha egyszer annyira felhúz, hogy nem vett emberszámba, akkor miért jutalmazod?
Akkor itt a kutyus elásva. Kicsit túl betegesen szereted már. Ez a pultos dolog is tipikus féltékenykedés volt. (ideje nagyjában veled van, síró görcsöt azért ne kapj ha másokkal is beszél pár órát). Szerintem sajnál téged, plusz már megszokott attól még, mint egy család tagot, de ha van esze rájött, hogy ilyen tag kapcsolatra már nem kell neki viszont.
Dikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!