Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha szeretitek a másikat de mégsem akartok/tudtok vele együtt maradni?
Igazából a kezdeti hűde nagy szerelem már elmúlt, de nagyon jól megvagyunk minden téren, viszont a jövőbeni terveink nem igazán egyeznek. Van köztünk nem kevés korkülönbség, ebből adódóan sokmindenről más a véleményünk (házasság, család, gyerekek).
Ő szeretne minél hamarabb, én pedig csak évek múlva és ebből nem enged egyikőnk sem.
Viszont én nehezen viselem a változást is, szakítást is.. de muszáj lesz nemsokára meglépnem.
Ti mit tennétek?
2-es, ne áltasd magad azzal, hogy egyikőtök sem hibás. Mindkettőtök az. Mindig, minden kapcsolatban két ember a hibás a gondokért. De mindennek oka van. Hiába akarjátok egymást, ha mások a célok. Ez a kérdezőre is vonatkozik.
Én is voltam ilyen helyzetben, nem okoskodásból írtam.
:/
ezért jobb ha távoltartja magát az ember a nőktől. úgy nem lehet baj, bár akkor meg uncsi az élet :D
és nehéz is mert a nők rámenősek és sokszor nehéz ellenállni, a többi meg már alakul utána..
Ti hogy döntenétek el h kit válasszatok? Mi alapján? Kitől lehetne segítséget kérni?
Én már nem bírom ezt :/
Keress a neten tarsat, ott lehet szűrni korosztalyra is aztán a kezdeti beszélgetessel egybol lecsekkolhatod a celjairol
Az élet leginkább csak inkompetenseket hoz. Akinek pl van valakije es felrejár ill teljesen más mint ami kéne
Neten is kamuznak. Olyan dolgok tudnak kiderülni h ihaj..
Első hónapokba a rossz oldalukat kifejezetten szeretik elhalgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!