Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghízott a barátnőm. Járt már valaki így? Nők, ti mit gondoltok?
Mindketten 26 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt.
Amikor összejöttünk 60 kg volt a 160 centijéhez, amellyel pont ideális volt az alakja.
2 éve el kezdett hízni és most 75 kg-nál járunk. Néha lemegy 74, sőt 73 kilóra, de gyorsan visszajön.
Mindig mondja hogy na majd most elkezd fogyókúrázni, holnaptól mozog stb. Csak hogy sosem jön el a holnap. Mindig hívtam hogy jöjjön el velem sportolni, de nem akart. Szeretett volna otthonra eszközöket, hát vettünk. Szivacs, súlyzók, szobabicikli, eliptikus tréner. Az elmúlt 1 évben kb 80-90 ezret ráköltöttünk ezekre, kb 2x ha használta őket. Eladni persze nem lehet őket, mert "attól hogy most nem használja, később még fogja".
Ezzel szemben én már 18 éves koromtól járok kondiba heti 3-4 alkalommal, figyelek az étkezésemre, kifejezetten izmos vagyok, tehát nem csak prédikálok a semmibe.
Szexuálisan nem tartom annyira vonzónak mint régebben. Ezért most felszínes lennék?
Hogy vegyem rá a fogyásra? Nekem 65 kilósan is tetszett, nem kell hogy lemenjen 60-ig.
Én a barátnőd helyzetében vagyok. Ugyanaz a magasságunk, és én is 60 kiló körül voltam régen, most egy súlyban vagyok a barátnőddel. Nagyon rossz, mert tudom, hogy csak magamat okolhatom, és okolom is, tényleg elég lusta lettem az utóbbi időben, ülőmunkát végzek, meló mellett suliba járok, és sokkal egyszerűbb venni egy szendvicset, mint előző nap főzni vagy sütni valami egészségeset, és szívesebben kapcsolódok ki egy könyv vagy egy sorozat mellett, mint hogy elmenjek kocogni vagy bringázni.
Nem tartalak felszínesnek, pont azért, mert ilyen arányokkal én sem érzem magam szexuálisan vonzónak. Nekem még az is megnehezíti a dolgom, hogy a barátom is lusta, csak ő nem hajlamos hízásra. Néha azt kívánom, bárcsak előhozakodna azzal, hogy fogyjak kicsit, de ő így is mindig bókol, kedveskedik, dicsér.
Amit ne tegyél, azok a sunyi kis utalgatások, az szánalmas és gerinctelen. Mint amit írt az egyik válaszoló, hogy az a lány olyan, mint te (bármint a barátnőd), amikor vékony voltál. Na, ez nagyon gáz.
"addig szépen valóban arat a cukorbetegség, a szívelégtelenség, és millió másik betegség, "
A cukor betegség egy hormontól alakul ki, nem az elhízástól. Aki kövér az könnyebben lehet cukros, de nem ez a legfőbb oka. Az, hogy 100 esetből 60 túlsúlyos, az nem azt jelenti, hogy csak attól alakulhat ki.
És pont itt a lényeg. Genetikailag örökölhető a cukor betegség. Lehetsz te vékony meg egészséges, ha hormon a szervezetedben felszabadul 25 éves korodban, hiába éltél salátán, sütheted.
De lefordítom neked, aki cukros, nem feltétlen kövér, és aki kövér nem feltétlen cukros.
Az új tanulmányok, és kutatások szerint, az emberiség a fejlődés egy szakaszában összeszedett egy vírust, ami az elhízásra fogékonyságot növelte, van, akiben ez megvan, van akiben nincs.
Nem vitatom, vannak emberek, akik tényleg elhagyják magukat, viszont az egészséges táplálkozó emberek közt is vannak cukrosok.
Örülök, hogy az orvostudománynál is okosabb vagy utolsó :)
"Míg az 1-es típusnál az okot nem ismerik (feltételezik a genetikai hajlamot, vírusok szerepét, autoimmun eredetet), a 2-es típusnál várható a betegség megjelenése bizonyos rizikótényezők esetén: pl. elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség a családban.
Részletek: [link]
32: az exbarátnőm volt hasonló eset. Csak ránézett egy süteményre, már hízott is. Mégis bomba alkata volt, mert odafigyelt, hogy mit és mennyit eszik, és rengeteget sportolt.
Az átlagos barátnői/kolléganői mindig azzal piszkálták, hogy könnyű neki, mert ő vékony. Egy sem látta, hogy esetében 4x annyi meló van ebben a vékonyságban, mint egy átlag embernek, és azok akik piszkálják, hogy könnyű neki többségükben egy heti 2x edzéssel és minimál odafigyeléssel elérhettek volna hasonló vagy akár jobb eredményeket is.
Én folyamatos műszak mellett is megoldatta az edzést. (Folyamatos három műszak. 4 nap munka, egy nap pihi).
Ez kitartás kérdése. Aki lusta, az ne várjon csodákat.
Mikor neki álltam életmódot váltani, edzeni, mindenki szkeptikus volt. Most ott tartunk, hogy én adok tanácsot azoknak aki kinevettek.
Kitartás kérdése az egész. Plusz az ember ne várja, hogy csoda történik. Ez nem 1-2 hetes meló. Kemény hónapok. Utána pedig még is kell tartani. Nem lehet vissza térni az előző életmódhoz. Akkor bukta az egész.
Én még nem, de részvétem. :(
Próbáld elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!