Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szúrja a szemem a páromnak e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szúrja a szemem a páromnak e tette. Ti mit gondoltok? Rövid magyarázat

Figyelt kérdés

A párommal már lassan 4 éve vagyunk együtt. Ez idő során jóba lettünk egy másik párocskával, pontosabban a párom egy régi barátjával és annak a párjával, azóta a lány is legjobb barátnőm lett, nagyon sok közös programra megyünk együtt.

A minap is épp a házunkban találkoztunk, mivel a másik lány szokott körmözni, ezért alkalmas idő volt, hogy nekem manikürözzön kicsit. Közben a fiúk is elvoltak, majd előkerült egy kis nasi.

A párom meg odajött, adott egyet a számba, majd a másik lánynak is. Nekem ez a mozzanat kissé furcsa volt, hisz picit hülyén jött ki, hogy a szájába adja a kaját, mint a szerelmesek szokták egymásnak...

Lehet, hogy picit túlspilázom és semmi rossz nincs benne, normális dolog volt? Persze nem mondtam senkinek semmit, csak itt magamban gondolkodom, előttem van az a kép és kiváncsi vagyok mások véleményére, amit megköszönnék ha irnátok :) 22n

2017. dec. 15. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Tipikusan a "ha nincs probléma, akkor keresek" kérdés!
2017. dec. 15. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Így leírva valóban fura, de szerintem nem akart a párod semmi rosszat. Mármint látta, hogy egyikőtöknek sem szabad a keze, és kész. Az sokkal furább lett volna, hogy "te, Józsi, gyere már, adj a csajodnak te is nasit!", nem? :) Vagy mondjuk kér a csaj, és nem ad neki, merazmilyenmá'.

Szerintem szimplán nem gondolkodott a párod, csak rutinból kiosztotta a jutifalatot. :) Értem az aggodalmad tárgyát, de egyszeri esetért ne spilázd túl.

2017. dec. 15. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg fura, valószínűleg nem gondolta át a dolgot. Ha valami sunyiság lenne köztül, hidd el, nem a szemed előtt csinálnák, szerintem ezen felesleges agyalni
2017. dec. 15. 14:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem keresem a problémát, csak kicsit kattog rajta az agyam mert nekem nem volt olyan természetes ez a szitu.

Igen, valószinüleg csak annyi van mögötte, hogy nem volt szabad a lány keze és igy adott neki...semmi más, ezt tudom és érzem .Csak mégis olyan túl 'soknak' éreztem ezt a baráti viszonyon belül, legalábbis engem nem vinne rá a lélek, hogy a másik fiúnak a szájába adjak bármit, megkinálok mindenkit és ennyi. Hogyismondjam, mintha nekem ez már azi intimebb dolgok közé tartozna. De lehet én gondolkodom furán, ezért is kértem véleményeket.

2017. dec. 15. 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Csak nem gondolta át a gesztus jelentését
2017. dec. 15. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
26%

Az én páromnak még csak a gondolat sincs az agyacskájába, hogy másik nő szájába ételt adjon.

Ő egy másik nővel, a legjobb barátnőmmel is csak annyira kedves, hogy illedelmesen köszön, beszáll a beszélgetésbe, de ha ülünk is, evidens hogy én ülök pl középen.

nem mert rövid pórázon tartanám, hanem mert ilyen.

Szerintem elég fura dolog ez a párodtól...az enyémnek eszébe se jutna, max gondosan elénk rakna egy nagy tál ételt, engem etetne, barátnőmet meg max másik kezemmel etetem én :D

2017. dec. 15. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Így, kiragadva, nem tudok mit mondani. Nálunk vannak barátok, akikkel simán olyan a kapcsolat, hogy meg ölelhetem a másik párját, vagy akár, mint itt etethetem is. Na és vannak olyan barátaink is, akikkel kézfogás és semmi más kontakt, még találkozós távpuszi sincs. Attól függ, mennyire vagytok egymással lazák.
2017. dec. 15. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:
3%
A csajnak nem volt fura? Mert én reflexből elhúzódtam volna, ha valaki a számba akar nyomni valamit.
2017. dec. 15. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Tetra becsurizol, de nem mindenki egyforma. Jó a tied ilyen ez van. Az én barátnőm meg 174 szóval fura ha te alacsonyabb vagy vagy magasabb (fuck logic).

Szerintem ebbe az égvilágon sincs mint jó barátság, ahol már nem kell feszengeni se és akár úgy is lehet viselkedni mint a testvérek.

Szerintem gyász ezen kattogni.

2017. dec. 15. 15:54
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj, ha amúgy minden rendben van köztetek, akkor hidd el, hogy max udvariasság, esetleg egy nem is átgondolt tett volt. 44/ f.
2017. dec. 15. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!