Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? (lent magyarázat)
Figyelt kérdés
Ha egy fiú alacsony,ezért csak alacsony lányoknál esélyes, szerintetek mennyire van esélye alacsonyabb lányoknál, mint akármilyen magasságúnál? Egy alacsony fiúnak csak tőle alacsonyabbaknál érdemes próbálkoznia? De így elég kicsi az a kör, akinél próbálozhat. Szóval ez is megnehezíti a párkeresést, főleg, ha az alacsonyabb lányoknak is legalább 180-190cm magas fiúk kellenek. Manapság én ezt látom.2012. jún. 3. 16:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez sem általános. Mint minden, ez is egyénfüggő.
Sokáig én is ezt hittem egyébként. A mostani párom pl. pár cm-rel magasabb nálam. Őt sem zavarja.
33F
2/3 anonim válasza:
Figyelj, hány pontosan ugyanolyan kérdést írsz még ki ezzel kapcsolatban? Nem azért nem kellesz a lányoknak, mert alacsony vagy, hanem mert sajnáltatod magad egyfolytában, és gyk-ra írsz ki ilyen hülyeségeket, ahelyett, hogy ismerkednél. Magyarázhatod ezzel, hogy a csajoknak csak 190-es pasik kellenek, de ha végigmész az utcán, láthatod, hogy ez egyáltalán nem így van.
3/3 anonim válasza:
Nagyobb az esélye alacsonyabbaknál,de ha arcra helyes,lehet alacsonyabb tőlem,akkor is bejön,de a legjobb,ha egymagas velem.:)(persze magassarkú nélkül) A 170 centimmel nem vagyok egy nagy magasság én sem,mégis a volt barátaim többsége velem egyforma magasságúak voltak,szóval én ehhez szoktam.:D Szóval nekem nem lényeg,hogy milyen magas,azért viszont harapok,ha sokkal vékonyabb,mint én,mert akkor tényleg az öcsém lehetne,és az ölébe se ülök olyan bátran.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!