Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan kezdeményezhetnék nálatok barátkozási céllal? ( Magyarázat lent. )
Nos, mivel csúnya fiú vagyok, még barátnőm sem volt, pedig már huszonéves vagyok úgy döntöttem, hogy mostantól csak haverkodni, barátkozni szeretnék lányokkal, pontosabban nem is lehetne más, hiszen a lányoknak nem vagyok az esete, amit megértek és el is fogadok ma már.
Viszont jó lenne legalább baráti szinten lányokkal jobban megértetni magam, eddig nagyon elhanyagoltam őket és csak fiú barátaim vannak. De nem tudom hogyan közelítsek úgy lányokhoz, hogy ne azt lássák, hogy én csak megakarom dugni őket vagy felszedni.
Gondolom a lányok nem szeretnek fiúkkal barátkozni, főleg, ha csúnya, mint én.
MÉgis úgy érzem nekem sokat segítene, ha legalább lenne egy-két lány barátom, szerintem jobban megérteném mik voltak a hibáim és talán sikerülne a lányokkal szembeni gátlásaimat is legyőznöm, főleg a szép lányokkal szembeni zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!