Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogyan kezdeményezhetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kezdeményezhetnék nálatok barátkozási céllal? ( Magyarázat lent. )

Figyelt kérdés

Nos, mivel csúnya fiú vagyok, még barátnőm sem volt, pedig már huszonéves vagyok úgy döntöttem, hogy mostantól csak haverkodni, barátkozni szeretnék lányokkal, pontosabban nem is lehetne más, hiszen a lányoknak nem vagyok az esete, amit megértek és el is fogadok ma már.

Viszont jó lenne legalább baráti szinten lányokkal jobban megértetni magam, eddig nagyon elhanyagoltam őket és csak fiú barátaim vannak. De nem tudom hogyan közelítsek úgy lányokhoz, hogy ne azt lássák, hogy én csak megakarom dugni őket vagy felszedni.

Gondolom a lányok nem szeretnek fiúkkal barátkozni, főleg, ha csúnya, mint én.

MÉgis úgy érzem nekem sokat segítene, ha legalább lenne egy-két lány barátom, szerintem jobban megérteném mik voltak a hibáim és talán sikerülne a lányokkal szembeni gátlásaimat is legyőznöm, főleg a szép lányokkal szembeni zavar.

2012. jún. 2. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha elmész haverokkal valahova, és ott vannak lányok, próbàlj meg velűk komolyabb beszélgetést kezdeményezni, ne csak üres fecsegést. Ha jòfejnek tartanak, akkor a külsőd ellenére is jòl ki fogsz jônni velük. De miben tartod magad csùnyànak? Egy képnek örülnék....
2012. jún. 2. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
esetleg ha egyetemista/főiskolás vagy akkor ez elég egyszerű :) órán beülsz az egyik mellé, és elkezdtek beszélgetni :) szigorúan valami haverkodós témáról...pl. milyen gáz ez a tanár..milyen az óra, mentek a haverokkal sörözni és nincs-e kedve neki is jönnie, ez elég baráti sztem :) habár ezt csak később vesd be :) amúgy meg add önmagad, az mindig bejön :)
2012. jún. 2. 23:11
 3/4 anonim válasza:
Nem muszáj helyesnek lenni testileg ( ne legyél dagadt,se gyenge)ha szemüveges vagy válts kontaklencsére és ha ezek egyike vagy tedd jobbá :)
2012. jún. 3. 17:25
 4/4 anonim válasza:
bocsi előző vagyok lenni után ,-t lehagytam
2012. jún. 3. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!